170 liklerin Voltaj sikintisi var
Printable View
Aga şu anda milletin başına gelen missfire problemi öyle daha gaza çökmeden basına gelecekse ve 2-3 denemeden sonra basına gelecekse ve her bastığımda ben aynı sorunsuz gücü hissedemeyeceksem s.kerler öyle işi :)
Kutup basi sokunce stoga donen Ecu supermis!
Demekki aku bitmesin ;)
Bu yazilimdaki en buyuk sikinti fazla basinc,asiri isi yada ecu limitlerinin zorlanmasi ile aracin kendisini korumaya almasi...
Yani Ozgur tam oturmamis derken,revo nun buraz daha calismasi gerek diyor...
Buarada yazilim yukletebilmek icin buji sart kosulmasi garip,yani bujiye mi bagli hersey...
..........................
Yazmıyacaktım ama dayanamadım. Ben tsi 170 aracıma revo yüklendi. O andan itibaren arac kesiklik yapmaya basladı. Aracı genelde ailece uzun yolda kullandığımız için ben sorunu ilk başlarda fazla takmadım çünkü zaten sıkmadan 120-140 seyahat ediyorduk çoğunluk. Ama tek sıktığımda aracın nasıl gideceği tam bir bilmece ya 10 numara yada hiç gitmiyor. Defalarca servise ve powershopa gittim. Log baktık parça değiştirdik (iridyum-bobin) olmadı. Arast61 nickli jetta tsi sahibi arkadaşımız aracın revolu yürürken revolu yürümezken ve stock halinin canlı şahitidir. Sonunda yapacak birşey olmadığını görüp stock döndüm ve araç 0 sıfır misfire-retard ile geri döndü. Bunun aracın kondüsyonu ilede hicbir alakası yok. Ben aracımı hic 15 de servise götürmedim 9bin tamamdır. En ufak ses vs hemen girer servise ne eksikse yapılır . Revolu yurtdışı forumlara bakarsanız rocco-polo-bocanegra millet ağlayıp duruyor misfire diye. Yazılım ayarsız maalesef. Yetkili servislere sorun kaç tane revolu rocco motoru yaptınız diye. Sadece Acarlar 5 diyor. Sonra ağlamasın kimse vay benim pistonum kırıldı yok kolum çıktı diye.
yazılım sılınmıyo sadece harıta var basınc avans ve afr 9ar kademe, bende 9 6 9 ayarım kutup başı soktugunde, onları 1 1 1 cevırıyo stok ayar gıbı oluyo evet revo slect var ıcınde 5 tane harıta var methanolle avansım basınc afr ayarı bellı o harıtayı kullanıyorum, dıger ayar yakıt+methanol ayarım var, fılan 5 yazılım var gundelık kafama gore kullanıyorum daha nasıl gelıstırıcek sız yolda ayar yapıyomusunuz avans afr basınc:) benımde cupra var k04 cok cıddı gıdıyo yazılımdan ne beklıyosunuz yurtdısında hazır yazılım gelsın benzın ne oldugu bellı degıl burda kafana gore yazılım hazır at bumu ıyı yazılım gelışmış yada?
Aractan log alinir yazilimdan sonra.
Olmadi suphenilen parca degisir ve tekrar denenir.
Aracta ekstra mod/parca var ise ona gore yazilim yapilir,fine tune icin log alinir.
Gelistirmek derken,180 lik motor icin daha yazilimlarin gelistirilmesi gerrek diyorum,senin aracinla ilgili "tek" kelime gecmedi yazimda...
Hazir yazilimla bir yere kadar,log almadan olmaz.
Yabanci sirketleri yaptigi islerle kiyaslayin...
arkadaşım bende aldım ılk basıncı bastık revo bastıgını 1.55peak anında bobınler koyverdı, yenı versyonu degıstık suan 2.2peak 2.0peak yapıyorum 1.6 1.7cont sorun yok, ateşleme neden kacırıyo onun sorunu cozmen lazım, bu işler ugrasmadan gelısmez bobınde degıscen bujıde, ben sıbob yaylarını bıle degıstım mısfıre verıyodu revo bulten yolladı haberımız oldu doğuşun bıle haberı yok yenı tıp değişin sıbob yaylarını arabam duzeldı yoksa bobın al bujı al bobın al bujı al arabanın heryerını sokucektık,
bende revodakı sıstemı antmaya çalıstım, müdür yazılım mı sılınır dıyınce onun acıklaması yaptım gıbı bişey:) olabılır sorunlar cıktıkca zaten gelişicektır bızde 2.0tfsi sorunlar gorduk aracın parcalarıyla ılgılı parcalarda geliştırmeler yaptık oturdu araba, demek ıstedıgım sorun cozulur, revoda olsa başka markada olsa sonucta para verıyoruz,
Agresyon yok arkadaş falan değiliz henüz belki ilerde olabiliriz. Bunları zaten yaptık 2 set. Sorun şu ki kimse sorun şundan demiyor. Revo supporta yazdım ben oradan Carl isimli birisi cevap yazdı aracında hardware sorunu olabilir diye. Tamamda hangi hardware. Bayçu buji dedi değiştik olmadı. Sibop yayı bobin nerden bileceğiz . Neyse daha fazla uzatmayacağım iyi geceler herkes bildiğini okusun.
ben şimdi gitsem bana yazılım yapın desem. 500 euroyu versem. adam bana şöyle mi diyecek? " missfire yaşayacaksınız, ama öyle hemen demotive olmak yok arayıp tarayıp bulacaksınız sorunun nerden kaynaklandıgını, hemen kusmeyeceksiniz"
adam vermiş parayı, yaptırmış yazılımı, sorun çıkınca kendince ugraşmış support una kadar yazmış, hatta burda bile konu açmış zamanında, çözen yok.
araca tekrar stok yazılım atıyolar geri ödeme vs zaten yok. adam suçlu oldu şimdi. şaka gibi:D
aküden elektrikten yazılım sililnseydi benm gti 100 hp olurdu heralde