arkadaslar aracımda yüksek sıkıştırma piston war aracı turbolucagım için sıkıştırması düsük piston gerekiyormus elinde olan war sa yüksek sıkıstırmalarla takasta edebilir bide önerilerinizi bekliyorum ..
arkadaslar aracımda yüksek sıkıştırma piston war aracı turbolucagım için sıkıştırması düsük piston gerekiyormus elinde olan war sa yüksek sıkıstırmalarla takasta edebilir bide önerilerinizi bekliyorum ..
kardeşim 150 tl ye vitara piston alıyorsun 400 hp ye kadar dayanıyor 75mm pistonlar sıkıntısız uyuyor pim delikleride tam uyuyor he 4 tanesi 150 tl dir.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
bence doğru düzgün bi piston alın.... önemsiz bişey değil sonuçta piston bu...
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Arkadaşın dediği vitara marka piston fiyatıda 150 lira falan değil ebay fiyatı bile kol piston 600dolar civarı olması gerek hatırladığım kadarıyla ama forget yada cp derim ben..
araştırın vitara pistonun yapısına bakın etekteki delik yapılarına çukuruna malzemesıne sonra konuşun illa 1000 tl pistona gerek yok bu arkadaş en fazla görse görse 300-350 hp görür ki çok rahat piston kaldırıyor sitelerde 400 hp ye dayandıgını yazıyor suan bulamadım daha önce takıldı uygulandı sıkıntı cıkmadı.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
mal burada nezaman istersen gel gör
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
bu arada bendekiler cp marka kullanılabilir durumda istersen gel bı bak uyguna verırım
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)