şimdi yazılım geç oldu biraz şimdi dikkat ettim :) arkadaş ölçülerini alsın size atsın kontrol edin. cupraya olan cooler gti a olmuyor bazen kesmek gerekiyo bazı yerleri. ölçüleri olmadan bişey diyemem
Temiz araba bulmak zor,arabayı satmak da zor.Az önce biri aradı lpg takılır mı diye sordu. Gerek yok fazla yakmıyor ki zaten deyince Yozgat'da araçların %99'u lpgli, lpgsiz gezemem dedi :)
Polo gti için önerilen yağ nedir? Mobil kullanmayı dusunuyorum.
5w30 - esp 5-40 esp arasında kararsız kaldım.
Motulu s3 te kullandım memnun kalmadım. (motor sıcaklıgı hiç olmadıgı kadar yukseldı) bunun dışında bır yağ onerısıde olabılır.
Aracı genel olarak sakin kullanıyorum.
Teşekkurler.
5-40 motul 300v dene abi ben kulanıyorum güzel. onun dışında castrol 5-40w de fena değil ama motul daha iyi hemen çizip atma derim
Connecting site...
aracın durumu hakkında bilgisi olan varmı beyler?
Bende motul kullanıyorum 5-30 x-clean.. Agresif kullanmam (araç stock) motor sıcaklığım 80-90 arası.
Motul 15-50 300v S3 te kullandım.
İstanbul parkta bıle 100 dereceyı gecmedıgım arac ıle gunluk kullanımda 2 sıkmada 108 109 ları gormeye basladım. Gunluk kullanımlarda 95 ı gecmıyordum.
5-40 belkı farklıdır. çoğunlukla herkes 5-40 300v den memnun.
Ama benim motul ıcın cesaretım kalmadı.
Bu yuzden 5-30 esp dusundum. veya 5-40 esp.
5-40 ın yag sıcaklıgı yukseldıgınde daha ıyı koruma sagladıgı soylenmekte
fakat vw 5-30 onerıyor. Arada kaldım.
http://i.hizliresim.com/eNL47k.jpg
arkadaslar 300v iyidir güzeldir ama 5000-7000 km arası değiştirmeniz gerekir.
sadece roll vs yapmıyorsanız
xclean gayet yeterli gelir şehiriçi-karma.yag eksiltemeniz varsa 5w-40 yoksa 5w-30 kullanın memnun kalmayan yok :)
bende ya 5-40 mobil 1 i deniycem bu bakımda
mobil1 5-30w esp koydum ama henüz kullanma fırsatım olmadı gelişmeleri yazarım :D
Bocanegra'ların 2.eli Cupra'ya göre daha zayıf bunu bilmeni isterim. Ben bunu bilerek Cupra almıştım bide benim gözüme Cupra daha güzel gelmişti koltuk kadran vs olarak.
Mantıklı fiyat koyduğun zaman hemen satılıyor. Ben çok mantıklı fiyata aldım çok mantıklı fiyata 2 haftada sattım. Ben aracı satarken km'si benimkinin 2 katı,boyalı araçlar benden 5-6 bin tl fazla para istiyorlardı.
Ben sattım ama o araçlar her geçen gün biraz daha fiyat kırıyor.
Bocanegra fiyat olarak kmsi boyasız olması çok çok mantıklı ama dediğim gibi benim tercihim Cupra olurdu.
Tuncay abi konu hakkında çok haklısın maalesef bu konu böyle.
Mert cevabın icin tesekkur ederim,sen bi dönem arabanı yüklü kullandın en mantıklısı sana danışmak.Konuyuda daha fazla meşgul etmeyelim pm atıyorum.
Cevabı burdan vereyim
Birçok markanın spacer ları aluminyum alaşımdır
Çelik ciddi ağırlık yapar ilk aktarımdaki 1-2 kg lık yük çok ciddi bi ağırlık demektir
Yani çelik olması daha sağlam olması bu ara parça bişey ifade etmez kaldıki aluminyum alaşım sanıldığı gibi dayanıksız olsa idi tüm jantlar bu malzemeden üretilmez idi..
evet o yüzden ben arkalarda kullanıyorum önlere tavsiye etmedim 304 paslanmaz celik tabiki auminyumun sıcaktan ve soguktan ne kadar cabuk etkilendiğide ortada bu benim düsüncem 1 2 kilo hafif olsundiye riske etmeye deymez sonucta aracın orjınal parcası degıl jantları örnek vermişsin jantların üretim sonrası nekadar teste tutuldugu da ortada bence bu örnek yanlıs tesekkürler
yani jantla kıyaslama yapmıs cok dogru jantlar gercekten cok fazla teste giriyor en ufak bir capak bile olsa red yiyor
1-2 kılo etkiler oyüzden arkalarda kullanıyorum önden cekişli araclarda sonucta orjınal parca degil aracın aktarma organları en ufak hatayı kaldırmıyor ben 10/1 sıkılıkla orjınal göbege gecme yapıyorum anı gecmeyi spacerda uyguluyorum jant direk oturuyor birebir bijonlara agırlık yapmıyor buyuzden 20 mm lik yapıyorum
hafif istiyen olursa Magnezyum danda yaparım :D
Arkadaşlar eibach yayını satan olursa eşinde dostunda kendisinde pm atabilirmi?