Arkadaşlar aracıma coil yaptıktan sonra, basık halde gaza bastığımda sola çekme var. Biraz araştırdım genel bir durummuş sanırım.
Bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında önerileriniz var mı ?
Aracım 2015 Ibiza Cupra
Arkadaşlar aracıma coil yaptıktan sonra, basık halde gaza bastığımda sola çekme var. Biraz araştırdım genel bir durummuş sanırım.
Bu sorunu nasıl çözeceğim hakkında önerileriniz var mı ?
Aracım 2015 Ibiza Cupra
Evet, 2 yere gittim rot için problem yok. Maslakta meşhur bir rotcuya da götürdüm, basık halde çekmesi normal dedi.
İnternette genel araştırma yapınca sadece bende olmadığını fark ettim durumun, Polo GTI ve sciroccolarda da görülen bi durummuş
Ben polo gti da 5lik yay taktığımda gaza oturunca ciddi sola çekme sorunum vardı, baya şerit değiştiriyodu araç. 4-5 kere rota girdik, ön düzeni epey kontrol ettik travers falan söktük taktık ama çözülmedi. Yayları söktüm ben o şekilde kullanılmayacağı için, sonra aynı marka farklı bir takım yay aldım ve onlar takıldı, hiç sorunsuz kullandım sonrasında ne çekme ne başka birşey. zannediyorum ilk takım yay sökülüp takılsa geri sorun çözülürdü çünkü benden alan arkadaş sorunsuz kullandı. sizde de benzer bir durum olabilir, en çözemediğiniz noktada söküp tekrar montaj yapabilirseniz çözülür durum, aynı şekildeydi çünkü bizde ki sorunda.
selamlar. yenididen gtı aldık :) . stage2 . şuan stage1 kıvamına geri çekmeye başladık aracı . yazılım kısılacak . eksoz sistemi küçültüldü . fakat araçta r8 bobin var bunun bi eksisi olurmu stage 1 için ? oem e dönmeye gerek yoktur diye tahmin ediyorum . nedersiniz ? :)
Yahu araba fiyatlarını takip etmiyormusunuz
Cupra bu fiyatıyla bile hala bedava
Sadece performans odaklı bakmayın araba full donanımlı tipi güzel az yakıyor ve otomatik!!
Dün akşam İstanbul trafiğinde 3 saat kaldıktan sonra manuel araba İstanbulda dünyanın en büyük hatasıdır diyebilirim rahatlıkla
Günlük kullanım varsa 208 yorar adamı olmuyor artık öyle bi yolda yok yerde yok günlük kullanım için İstanbulda..
Sadece haftasonu binerim diyorsanız da o zaman da niye Polo niye 208 derim ben..
düşündüğün zaman evet 60K çok para. Ama piyasada diğer arabalara baktığın zaman bu kadar performanslı araba 1 tane yok 0 olarak. pro ceed 81K. Basic rio 50K. Fiyatlar bu düzeydeyken 0 araçlarda bence iyi fiyat.
yahu 0 arabalara gerek yok, Colt CZT'ler 40-45 bin lira
DS3'ler 45-50 bin.
206 RC'ler 30 bin.
Bunlar sadece aklıma gelen başlıca örnekler,bütün piyasa uçtu gitti.2013 Cupra'lar ise 50-53 binden gidiyor.Ayıptır,günahtır.:)
cupra sıfır varmıki hala satan yer varsa telefon rica...
bence de ucuz diğer araçlara bakınca bu fiyat
1.8 lt gelince piyasa değişir gelirse elbette
1.8 in görünümü dışarıya sızmış bişeyleri var mı :)
Bu haftasonu 3 gün yaklaşık 1600 km yol yaptım. Bunun 700 km kadarını 4 kişiydik. Yol bilgisayarında ortalama hızım izmir e giderken 110kmydi izmire vardığımda. Yani yavaş sayılmayacak şekilde gittim. İzmir bodrum ortalamamda 89 du. Yakıt ortalamam 6.5-7 civarındaydı. Gerçekten memnun kaldım yakıt sarfiyatı konusunda.
Aynı sorun bende de var, araç patiye kalırsa sola çekiyor, patiye kalmadığı sürece sorun yok, ellerimi direksiyondan bıraktığımda yüksek hızda direksiyon hafif hafif sağa dönüyor bu durumda da sağa çekme oluyor :) bende ellerimi çekmiyorum bu durumdan dolayı :)
kışlıklar takılıyken lastik yarılmıştı, o zaman 3'lük yay vardı, gaza oturunca direksiyon neredeyse yarım tur sola dönüyordu, doğru kombinasyonu bularak kullandım, sonra kışlıklar takılıyken yayları değiştirdim, 3.5'luk taktık. Çekme sorunu yoktu. Yazlıkları geri taktık(sağ sol ön arka hepsi işaretlenmişti), gene çekme oldu en sonda yukarıda yazdığım duruma getirdik öyle kullanıyorum.
Ayrıca coil takıldıktan sonra lastikler çıkarılan yerlere mi takıldı?