ya bi de imza yaptı :D o kadar özlü söz söyledik imza yaptıgına bak :) peki canım öyle olsun :D
Printable View
ya bi de imza yaptı :D o kadar özlü söz söyledik imza yaptıgına bak :) peki canım öyle olsun :D
Kazasız belasız, rakamlar güzel :)
K03 ten k04 e gecince 200 luk tfsi larda avans problemi yaratiyor maalesef onun nedeni cozulmedi daha 100-200 degerlerini bekliyorum :)
AEM Methanol kiti en az 5psi da ufaktan üflemeye başlar methanolü, sonra da yine methanol kitin beyninden ayarladığınız PSI da da full basar. 2 aşamalıdır yani...
Methanol kitti kullandığınız nozzle ı büyütmeyi denediniz mi ? veya hangi nozzle ı kullanıyorsunuz? Avansı tamamen yok etmez ama belki biraz azaltabilir.
aracınıza yapılan işlemlerin sizden bile saklanması da ilginçmiş gerçekten (:
Maşallah, çok güzel değerler, kazasız belasız binin...
bu k04 nasıl bir turbodur böle, 2litre motorda 1.5 bar continuous basabiliyor..
cupra sahipleri için büyük nimet valla
maşallah ..
bir de gidişini izlet bence..
Masallah cok guzel degerler..
Maşallah can güzel degerler,
Maşallah çok güzel değerler çıkmış..
Tadından yenmez artık arabanın:)
Harika olmuş araç güle güle kullanın... 2.0TFSİ önü açık olan muhteşem bir seçenek...
Yapılan işlemlerin genel maliyeti nedir?
FR ların 30.000TL lere alınabildiğini göz önünde bulundurursak, 400hp yapabilmemiz için cepten çıkarmamız gereken rakamı soruyorum tabi.
net rakam söyleyemem ama stock bir cupradan daha ucuza mal oluyor aracı alıp bu güce cıkarmak. ve inanın 371 hp gibi gitmiyor araç. güzel bir kadran videosu veya içine kamera sabitleyerek roll videosu cekelim bi ara ne demek istedigimizi anlayacaksınız :)
yeni cupra ların k04 ü benim cupra r ın k04 dünden büyük heralde dimi