.
2011 leon cupra
iskender downpipe ve supersprint cat-back egzoz
APR intercooler
forge DV
revo stg 2 yazılım
aem fıltre kit
RS4 valve
Denso IK24 buji
tekerde 405nm 330.6hp
Burdan VW Tech İkan usta ve Estremo Hakan’a tşk ediyorum.
.
2011 leon cupra
iskender downpipe ve supersprint cat-back egzoz
APR intercooler
forge DV
revo stg 2 yazılım
aem fıltre kit
RS4 valve
Denso IK24 buji
tekerde 405nm 330.6hp
Burdan VW Tech İkan usta ve Estremo Hakan’a tşk ediyorum.
Maşallah aracın rengine jantlarına bittim içimde kalan bir renkti...
Sonuç harika güle güle kullanın Stg2 Plus a geçmeyi düşünüyormusunuz?
Ayrıyeten TFSİ nickli üyemizinde konusu var onun hp bayagı bir az cıkmıs yazılımda aynı diye biliyorum speclerde aşşayukarı aynı neyden olmuş olbilir bu fark?
GT-R
stg2+'a geçmeyi düşünüyorum ama APR pompayı bekliyorum. bakalım daha sonra ne çıkacak. Sağolun arkadaşlar
TFSI'cı arkadaşda VW tech'de ölçdü diye biliyorum. Bende zaten anlamıyorum neden tork bu kadar yüksek çıktı. stg 2+'da methanolsuz max tork ne çıkıyor?
rs4 valve belli devirden sonra revo yazılımın talep ettiği benzin basıncını noraml valve veremiyor ondan bu valve'i kullanmak daha iyi geliyor.
Araciniz guzel gule gule kullanin com guzel bu arada adin rober mi?? benim dynod torkum daha dusuk cikti...
Birde merak ettim dynoda aracon 4. Viteste olculmesiyle 5. Viteste olculmesi arasinda bi fark olabilurmi??
bu kadar fark olacağını zannetmiyorum. Ayrıca 4 vites olduğu için aslında daha yüksek çıkması lazım. Arabanın şanzıman oranı 1:0'e nekadar yakın ise o viteste ölçüm yapılması en doğrudur
rs4 benzın reglatör valve oem 130bar rs4 150barlık apr pompa+ olarak eklenırse hem enjektoru rahatlatıyo hemde benzın basıncını bıraz daha yukarda tutuyo oem 130barda acıp 126barlara düşüyo rs4 valvede 136barda acıp 130barda tutuyo bıldıgım kadarıyla yurtdısındada stg2+ stg3 stg4 kullanıyolar, şuan ıstanbulda cogu arabada var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)