Tesekkur ederim numaralar icin
Printable View
Tesekkur ederim numaralar icin
Yılda,Helal olsun,resımlı ve vıdeolu bılgıler paylasman anlatım acısından vebılgılendırme olarak cok besleyıcı olmus...
Sanırım tum soruların bıraz cevabı olur.
122 hakkında da biraz bilgi alsak yılda beyin uygulaması nasıl?piyasada satılan aem filtrelerden kullandım hosuma gitmedi açıkta durdugu için
Yagın cınsı onemlı.
En alttakı ozel yaglı fıltre,uzun km olmasına ragmen,camurlasmamıs...
Usttekı klasık fıltre yagı...
Alakası yok 1 ömrün ... Tr yollarında 15.000km bakıma göre bu hale geliyor filtreler ;)
122lik için kutu içi ve CDA da mevcut fotoluk bişey yok sistem aynı yanlamasına olan Konik filte kutusu yerine oturtturuyor...
hiç 15 000 kullanmadım bi filtreyi bu resimleri gordukten sonrada hergün temizlicem:D:D
Malesef ulkemız cok tozlu ve kırlı.
Oyuzden cok dıkkat etmek gerekıyor...
Bmc F1 based yagı kullanıyor...
Fazıl salı gününden sonra gel ölçelim biçelim carbon bi coldair yapıyım sana farkın olsun.
Bu yag sensorlere zarar vermıyor,oyuzden Bmc yı bır cok otomobıl uretıcısı Fabrıka cıkıs olarak koyuyor.(Porsche GT3 RS 4.0-Maserati MC stradale-LP570 vs)
Cem ben baya bi araştırdım, öncelikli düşüncem orjinal görünmesiydi kendi borusu çok çok esnek yay gibi olduğundan ötürü çok gergin değil,hatta baya bir payı var ve fıltre bu sayede duz ve düzgün bişekilde duruyor gergin değil yırtılma riski yok 2.side ısınma sorunu,metal boruların çok çabuk ısındığını duydum,sargı kullanılsa bu sefer göze hoş gelmeyecek,tamamen tercih meselesi ,ama kendi borusu ısıya karşı daha dayanıklı ve cuk diye oturyor.:icon_tup:
Abi bende seninkinin birebir aynısını yaptım ama senin kullandığın beyaz silikon hortumu bulamadım. Filtre kazanının çıkışına ve tırtıklı hortumun etrafına oturacak şekilde silikon hortumu geçirip kelepçeledim iki taraftanda. Ama senin beyaz silikon hortum daha sağlıklı gibi gözüküyor gözüme. Hangi filtre kitinin parçası veya tek parça olarak mı satın aldınız? Yardımcı olabilirseniz sevinirim valla :)
Bu parça
http://a1202.hizliresim.com/u/k/2swmf.jpg
o kadar açıklamadan sonra örneklerden sonra BMC takmak farz gibi bişi oldu.. soru işaretleri kalktı kafamdaki...
http://img715.imageshack.us/img715/2...fgt2006800.jpg
Birde sanirim Golf GT lerdeki orjinal plastik dirsekte kullanilabilir gibi geldi bana yuvarlak icinde...
Yılda da olması gerek....