abim yakın zamanda gelicem istanbula inşallah baycu adanaya gelmem derse o zaman denk arabalarla deneriz inşallah :) şu anda boost controller ım var sadece meth wg ve pompa almam gerekiyor ....saygılar abim...
Printable View
Kardesım masallah cok guzel bı sonuc almıssın valla kendı aracımmıs gıbı sevındım :):)
Maşallah Adana'da kafamı çevirsem cupra :)
güzel değerler kazasız belasız...
hey maşallah kardeşim çok güzel değerler :)) Allah kaza bela ceza vermesin işalla :)
masallah kazasiz cezasiz..
maşallah ümit güzel rakamlar allah utandırmasın kardeşim...
Aracı görmek hafta sonu da bana kısmet oldu. 40 kere Maşallah güzel gidiyor. Değerleri de çok güzel. Allah Kazasız , belasız, cezasız binmeyi nasip etsin inşallah....
eğriler çok iyi aracın güç ve tork bandı harika.kesintisiz bir ivmelenmesi var motorun.arkadaşım allah gönlüne göre versin.vag grubu her geçen gün dahada iyi olmaya devam ediyor.
Maşallah Allah kaza bela vermesin 2-3 ay oluyor sanırım bi akşam üniversitede görmüştüm son durak önünde güzel araç :)
Maşallah ümit.
sonuc çok güzel maşallah Adana da ki bu dyno nasıldır hata oranı var mı ? Bi ara geliyim çıkarayım diyorum aracı dynoya ben de :)
hiçbirşekilde hata oranı yoktur. dynonun kalibresi çok iyi bir şekilde yapılmıştr hergün onlarca araç çıkıyor ve hiçbirinde bi sıkıntı yaşanmadı. gelip sonucu görebilirsiniz mansur_mamel nickli abimiz dynonun sahibidir detaylı bilgi isterseniz onla iletişime geçebilirsiniz.