Özgün cidden bak bi konuş adamlarla siz ayrıldıktan sonra ciddi denemeler oldu.. onları görmediğin için gerilmen normal ama sizin tarafa bi sor bak..
Printable View
Özgün cidden bak bi konuş adamlarla siz ayrıldıktan sonra ciddi denemeler oldu.. onları görmediğin için gerilmen normal ama sizin tarafa bi sor bak..
KIRMZI ile denedinmi siz geçtiniz öylemi bütyyüksünü<z peki:D siz büyüksüünüz peki yarın maslağa gelicekmiisiniz?
videoyu da koy, arkadaşlarına da sor bence dalga geçmeden önce..
bu arada masslak ne alaka anlamadım??
walla sunu solim mert abiyle dedik bize bilenmisler ozellikle bna. 3 4 boy gecilicez hatta ole bole degil cok saglam gecilcez diye geldigimiz geceden alnimizin akiyla ciktik gelenlere emegi gecenlere cok tesekkurler videolari beklioruz...
bence de güzel denemeler oldu, burası neden gerildi hala anlamadım.. ben arabamı en son bakım için doğuşa götürmüştüm, ne mıncıklattım roll için, ne ayarlarına baktırdım.. bence de bizim için çok iyi sonuç oldu..
fazıl olayına gelirsek hepimiz fazıldan çok şey beklioduk, keşke çok sağlıklı yürüseydi de bizde methanol farkını görseydik, ben cidden düşündüğüm için methanolü daha gaza gelirdim, kısmet bu sefer değilmiş..
herkesin arabasına helal olsun, bnm tek takıldığım tamamen ayırıpgiden yokken o videonun konulması, ha bunu da asla sana yalancı diyorum falan algılama lütfen, sadece adil diil diorum okdr..
bahaneymiş ya bizimki arkadaşım boboinleri değiştirelim deneyin bilenmedim beni yalancı durumuna düşürdünüz die sinirlendim yoksa açıksası umrumda değil geçilip geçilmeemek
bobinleir değiştirim ben ozaman saglıklı yüricem zaten 2 cupra içinde soluorm ilk basmada kafa cıkarıorm vites sonunda bobınler patladıgı ıcın gerı dusuorm ona ragmen yakın mesafelerde gittik
Ben bahane demedim kimseye gectigimi gecildgmide soluorum ama onda su parcalar yoktu dikkate alin o parcalar olsa gecilirdiniz sole olurdu bole olurdu gbi yorumlarin karsitiyim para isi bu parayi veren gecer paradan oncede.ciddi emek gerilmenin anlami yok kimse kimseye yalanci veya bahane uyduruyor demiyorki koyulan ilk video anlamsiz olmus brz
walla özgün kabul et gecenin kazananı bence bariz evotechti, geçen olmadı onları, ne kırmızı, ne hız, ne de biz:D
var mı geçtim diyen:)