avans vurursa karisim ideal olmadigi icin gazin isisi dusuk cikar,
bence wideband taksin ak-kara kabaca cikar ortaya ;)
Printable View
dıyorumya ıste wıdeband baglasa gorebılecek enjektor yetıyormu yetmıyormu..satılıklar bolumunde 2 tane var wıdeband.boyle fırsatta cıkmazkı hep :)
bugun bagladık wideband, araba yuklenince cok fakire dusuyo, avans vurmuyo...gittik sonra ek bi pompa daha bagladık, araba daha az kesiliyo, .7 bar civarı ama kesinlikle benzin yok arada kesiliyo.. yine de acaip gidio...beyin işini, bekliyorum işte, enjektoru de o zmn alcam cunku şimdi fazladan benzin verip bogmak istemiyorum... cok basmıorm ztn..
izo arabanin gitme sebebi sadece fakire kalmasi,
yakinda piston falan eritirsin zorlama bence ;)
enjektoru baglamana gerek yok.beyın gelene kadar turbonu al 0.4-0.5e o sekılde bın benım tavsıyem.
yarım gaz yaoınca ztn alıyo araba, 2500 devrde giriyo turbo devreye...nissan 200sx enjektoru bnm arabaya uyuyorsa alcam da...
dostum konuyu takip edemedim.baya ilerleme var anladıgım kadarıyla simdiden hayırlı ugurlu olsun.yardıma ihtiyacın olursa aynı sehirdeyiz biliyosun:icon_tup:
izo resım yokmu cnm :D
stok motora uyguladın degilmi piston falan herhangi bir işlem yapıldımı araca merak ettim acıkcası:)
izzet 0.4 u gecme su an, yazik olacak o kadar emege...
map basladı, geedy e manage blue boxbaglandı en sonunda...bilgisini esirgemeyen herekse tesekkurler..
hadi gözün aydın, sorun neredeymiş ?
obur konuya yazdım, aslında sorun arabanın reno lmasında:) map sensorunu deistirdik..
Harnessları ayarlamış olmana sevindim izzet , Allah utandırmasın hadi :)
Nihayet gözün aydın hadi, sağlıklı olsunda 3-5 beygir önemli değil.:)