Dyno sonucuna masallah
Zafa hng yi sadece o gunmu gordun ???
Printable View
Dyno sonucuna masallah
Zafa hng yi sadece o gunmu gordun ???
maşallah iyi çıkmış yavru cupra :)
maşallah kardeşim . kazasız belasız . bu roling işlerinde oluyor böyle yanlış anlaşılmalar vs. gerek yok 3 kuruşluk tenekeler için kalp kırmaya.
Video yu koycamda Ömer faktörü var :D Bi filtre kitim gelsinde tekrar deneyelim stock filtreden araba sanki hava çekemiyo gibi...
Birde şunu söyleyeyim İstanbuldaki yürümesi ile arabanın Kayseride yürümesi arasında gerçekten bayagı fark ediyor...
Deneyelim canım farketmez. ;)
kardeşim maşallah kazasız belasız bin arabana çok güzel oldu ist ne zaman gelirsen beklerim.
Abi ortada bi mevzu yok yaa...
Olum İsmail sabah sabah Alpi 10 defa aradın bende uyuodum yanında uyandırdın ne adamsın yaa Evotech+downpipe özel fiyat :D:D:D
Merakla bekliyorum arabanı :)
Güzel degerler fakat bende biraz önce dynoya çıktım, benim aracın degerleri bu degerlerden daha iyi çıktı. Bn araca yazılım yaptirirken ustunde egzos yoktu bu yuzden Barbaros sdc downpipei dahil etmiş yazılıma, ayrıca cooler ve meth yok.
Edit: ben aracı dynoya cikartirken safanin degerleri aklımdan geçiyordu. Safa'nın degerlerine yakın bisey çıkarsa mutlu olucaktim fakat suan gayet tatmin oldum
Maşallah .
Akşamdan mı kaldınız amk :D Ne yapalım araba artık gitmiyor gibi geliyor. 2 sene felan daha binicem bari bir iki mıncıklayım. Oğlum ömerin arabaya veya benim arabaya bir haller oldu. Deniyoruz 1 direk geçiyorum nasıl oldu anlamıyorum bu dump valve adaptörü mü ne haltsa baya kesiyor herhalde onun arabayı. Yapıyım yazılımla downpipe'ı deneyelim. Evotech'i merak ediyorum. Bir de şu chip,egsozlu A5 2.7 tdi S5 edasında takılan elemana haber sal hesabı kapatalım beraber :rolleyes:
Aynen geceden kalmıştık :) Cupra bence normal yürüyo senin arabada bi haller war gayet hızlı yürüyo normal poloya göre BMC acayip farketmiş bide ömere söle o valfmi adaptörmü ne war ne yok söktürsun gereksiz seyler takmasın olm...
Geçen serviste birlikteydik o elemanla soledim denicez o arabayı satmak üzere...