hani kardeştik lan gel al götür şunu yaptıralımda bitsin artık uğraşıyorum kanka götürcem yaa ögrenelim derdini :D
Printable View
wideband bende varda ayara çıkıyoruz pampişim malesef SS yürüsün artık dimi:)
aynen kankacım yürüsün artık rodaj bitsinde beklıyorum yana yana seni :)
selçuk bakalım kanka götürcem büyük ihtimal kendi işin olunca böle işte ne izin ne bişey it gibi calısıyosun :)
1,8T de bizimde yaşadığımız bir sorundu bkr8-ex11 bujı kullam bir sorun kalmaz.yazılım ne var araçta stock yazılımmı
bkr8 mi ??? naptınız :) orjinal software ine döndüğündede patırdama var mı ?
Ya sorma, hem para harcamıyım, hem vakit harcamıyım, hem araba yürüsün..
Olmuyor işte öyle belli.
Ya cebine paranı koyup, 2 gün işi gücü bırakıp uğraşıcan. Ya bırakıcan, bi sonraki sahibi uğraşıcak.
Telefonda bkr7e taktım demiştin, burda da 6 taktığını söylüyorsun. Sen de bilmiyorsun bence bujilerin ne :D
yok utku 7 aklımdaydı hep o günde seni 6 taktık diye aradım zaten onu sorucaktım 7 dedım demekki kafa kalmadı bendede
Sorun inşaAllah çözülür ama hızlanma videosunu inceleyince seni gözüme kestirdim:D
Mesut bugün bütün gün Alper le beraberdik, keşke müsait olsaydında sende gelseydin. Ne var ne yok sök tak yapar denerdik :)
aradım açmadı bile telefonu insan görünce geri arar len :)
mecit abi haftaiçi musaıt olursa gelcem yanına bı bakalım şuna artık :)
alper kanka walla numaran gitmiş baktım hatta kım bu dedım tanıdık numara kaydettım hemen bugun arıcam senı :)
Cumartesi bütün gün Alperle beraberdik. Keşke gelebilseydin hallederdik sorunları.
mesut hadi yürüt artık ya 1.8 i bekliyo patırtıyı gürültüyü kessin :D banada bobinden olabilitesi var gibi geliyo ama 400 kaat kaçıcak kesin wideband :D