wideband bende varda ayara çıkıyoruz pampişim malesef SS yürüsün artık dimi![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
aynen kankacım yürüsün artık rodaj bitsinde beklıyorum yana yana seni![]()
selçuk bakalım kanka götürcem büyük ihtimal kendi işin olunca böle işte ne izin ne bişey it gibi calısıyosun![]()
1,8T de bizimde yaşadığımız bir sorundu bkr8-ex11 bujı kullam bir sorun kalmaz.yazılım ne var araçta stock yazılımmı
Ya sorma, hem para harcamıyım, hem vakit harcamıyım, hem araba yürüsün..
Olmuyor işte öyle belli.
Ya cebine paranı koyup, 2 gün işi gücü bırakıp uğraşıcan. Ya bırakıcan, bi sonraki sahibi uğraşıcak.
Telefonda bkr7e taktım demiştin, burda da 6 taktığını söylüyorsun. Sen de bilmiyorsun bence bujilerin ne![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
yok utku 7 aklımdaydı hep o günde seni 6 taktık diye aradım zaten onu sorucaktım 7 dedım demekki kafa kalmadı bendede
Mesut bugün bütün gün Alper le beraberdik, keşke müsait olsaydında sende gelseydin. Ne var ne yok sök tak yapar denerdik![]()
mecit abi haftaiçi musaıt olursa gelcem yanına bı bakalım şuna artık![]()
alper kanka walla numaran gitmiş baktım hatta kım bu dedım tanıdık numara kaydettım hemen bugun arıcam senı![]()
mesut hadi yürüt artık ya 1.8 i bekliyo patırtıyı gürültüyü kessinbanada bobinden olabilitesi var gibi geliyo ama 400 kaat kaçıcak kesin wideband
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)