Ben kendi arabami halledemedimki hala :Deli:
Hala istedigim gibi yurumuyor.
Printable View
senın dynonu cıktı var bende :D tam kol yamultmalık bi pik yapıyor. :D walla kaşınıyorum bu aralar satılmazsa araba yavaştan girecem motor içine :D
sen ne alemdesin bu arada bittimi arabanın işleri? Bu arada k04 dememdeki sebep flanşla uydurabiliryorsun turboyu öbür türlü birde manifold yaptırmak lazım
gönderdiğin link benzeri bi sitede denk gelmişti veya ebayda dada olabilir. suan bulamadım cokta zor bişey değil tornada halledilir yarım saate
http://www.atpturbo.com/mm5/graphics...LS-070_450.jpg
Burasi Rusya ((
:D yaw sıkıntı yok lazımsa burdan yapar göndertiriz ;)
Erden az kaldı bekle:) bugun sabah marşa bastık hayırlısı ile. Yakında konusunu açıcam zaten burayada.
arkadaslar bende de gtc 1.6 turbo 180hp lik olan dan var ama motorun içine girmeyi düşünmüyorum degil 1.ve2.kat iptal dp düz boru var 76lik son sustrcu orj qtp cut out var yazılım var ama komple degiştirmek istiyorum aracı güzel bi piston segman kol ve orjinal turbo ile nası sonuclar alabilirim ? ya da piston kol yapmısken turbo da mı geliştirsem diye düşnyrm ama ilk hedefim sadece piston segman kol ne önerirsiniz bu araclar için en uygunu hangisi basıma cok talihsizlikler geldi artık güvenli adım atıp yapmak istiyorum cok sıkıldım ugrasmaktan:(
kesinlikle :))) ama önceki yaptıgım işlemler zamanında cok basımı agrıttı adana da yazılım güncelleyen yok opel e öyle bi sıkıntı var her bi yenilikte sorun yasadım kol sorunum oldu servisinde yaptırdım felan cok sıkıntı cektim yani bazı konularda şimdi cok cekiniyorum onun için :)
zaten eger öyle bişey yaparsam en az bi 5 bin tl yi gözden cıkarmak gerek herhalde tam bilmyrum gerci fiyatları önemli olan usta işcilik ve dogru hamleler yapacak olsam zaten tl den önce bunlar önemli gelir benim için :)