User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: leon cupra revo stage 4 sorgu

shele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

leon cupra revo stage 4 sorgu

2011 cupra almayı düşünüyorum. stage 4 yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

TDİ-R esef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyimim yok ama steg 4 olarak hakkıyla yürüyen araba görmedim. bir iki denemeden sonra 3 ay ortalıktan kayboluyorlar..... steg3 daha giderli bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TDİ-R esef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyimim yok ama steg 4 olarak hakkıyla yürüyen araba görmedim. bir iki denemeden sonra 3 ay ortalıktan kayboluyorlar..... steg3 daha giderli bence...
    Kimsenin kaybolduğu yok sen rahat ol hepimiz buralardayiz.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

TDİ-R esef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepiniz yerindesiniz arabalarınız yok

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage 4 herzaman sıkıntı yürür milletin dediği gibi 3 veya 5 sıkar 3 ay kaybolur stage 3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya bi bilgin var anlaşılan ama sanırım yetersiz kalıyosun.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden de 1 tane cupra var bisürü vardı bi ara...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stage 4 yazılım birde paket program yaptıracaksan,yazılıma ayak uydurmak zorunda kalıyorsun,çünkü bu paket yazılımlarda korumalar çok,en küçük bir fazlalığı yada düşüklüğü kabul etmiyor ve gaz kelebeğini kapıyor basınç kısıyor vs vs.stage 3 1.55 kapesiteli sen ne yaparsan yap basıncı açsanda aynı gidiyorsun açmasanda saat seni yanıltır.bakmışsınki turbo saati 2.0 gidiyor ama yarıştığın araçla basıncı 1.55 e getirsende aynı gidiyorsun.,stage 4 de tork limiti yok. basınç sınırı yok, ne basarsan o gücü kuvveti alıyorsun,türkiyede şuan 4 araba var stage 4 olan.hepimiz bobinlerimizi bekliyoruz yüksek ısıya dayanıklı bobin almak gerekiyor orıjinal bobınle basınç açamıyorsun araç patırdıyor.türkiyenin şuan belkide en hızlı stage 3 cupra hakan abinin aracını,alpaslan arkadaşımızın aracı 5. vitesin sonuna kadar sanırım 4 boy geçmişti hakan abi dedi bana, ki alpaslan 1.68 barı geçemiyor enjektörler yetmediği için,yani hakan abi 1.55 gidiyor bu araç yani alpaslanın aracı 1.68 le 5. vitesin sonuna kadar 4 boy geçiyorsa allah bilir basınç 1.80 yada 1.90 lar açılsa stage 4 neolacak.şuan bir sorun gözükmüyor,bobınden başka,stage 4 böyle çokta büyütülecek bişeydeğil,daha iyi kol piston yay şapka vs vs takıyorsun,yazılım değişiyor bukadar stage 3 den ek olarak diyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esefçim bu arabaların zaten biliyorsunki 3 ü adanada biri benim biri ozanın biride eski bkr yi alan cem abinin aracı,diğeride alpaslan nın AH cupranın sahibi,şuan ozanın araç 2.2 basıp 2.0 gidebiliyormuş yanlız ozanın turbo 3071 bizdeki x3076 yani ozanın 2.2 si bizim 1.8 mize denk...çıkaracak işşallah aracını oda basmak istiyor artık çünkü emek harcadı çok fazla...bkr cuprayı alan cem abi bu işi çok bilmiyor öyle yatıyor bobin bekliyor araç,alpaslanda bobin bende bobin bekliyoruz.sonuçta bu araçlar seyredilsin diye yapılmadı,basınç açamıyor iken kimle yarışacaksın bu stage 4 lerin başka en ufak sıkıntısı yok ben 1.5 basıçla problemsiz yürüyorum 301 km sürati gördüğüm vidyo da var heryerde,sonuçta citti güçleri almak için bu araçları yaptırıyoruz para emek vs vs zaman sabır herşey,amaç eniyisini yakalayabilmek...şuan 300 hp leri 400 hp leri herkes görüyor 500+ lar hassas enazından araçların çok şukur başka yerleri kırılmıyor,şanzuman vs vs başka yerler,ben olacağına inanıyorum çunku bunu bana aracım hissettiriyor

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uuuuu çok sert!
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimle arif kardeşimin cuprası stage 3 devamlı denemeler yapıyoruz
    o veyada ben 1.55 basınca göre ayarladığımızda aramızda 4-5 boy oynuyor
    açıkcası basınç açıncada aynı guçleri urettiğine ben inanmıyorum
    arif 1.65 basınçla sağlıklı bir şekilde yururken bende 1.76 basınçla sorunsuz
    yuruduğumde kafa burun gidiyoruz bununda sebebi arifin turbo gtx3071r
    benim turbo gt3071r eğer ikimizdede aynı turbolar olsa zaten basınçlarda aynı
    olurdu gtx daha az basınçla güç uretıyor gt daha fazla basınçla..dolambaçlıda olsa sonuç olarak aynı şeye geliyor..
    revo korumalı bir program olmasından dolayı bugune kadar acaba birşey olurmu diye
    hiç düşünmedik ayağımı gazdan çekmeden istediğim heryere giderim düşüncesi,
    bugune kadar birkez olsun ağrızalanmaması(maşallah) ayrı bir guven verıyor ınsana.
    stage 4 te oluşacak bir problemin montaj hatasından başka birşey olduğuna inanmıyorum
    doğru ve guvenli ellerde yapıldığında sorun çıkarmaz..
    satage 3 bi cuprada neden bobin sıkıntısı yokta stage 4 te var,demekki 4 daha güçlü,
    o sıkıntıyada okada marka bobinle çözum bulundu..
    ben aracımın gücünu kendıme yeterli görduğum için 4 e geçmeyi düşünmedim..
    Yasin Gürlek

YG Cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasincim basınç saati yanıltıcı oluyor,sen 1.55 bastığında sanıyormusun aslında 1.55 değil bunu ancak log alarak görebilirsin sen diyorsunya 1.75 basıyorum.bence o işte 1.55 indir senin buna inan.ümit doğan dsg yazılım için ben ankaraya gittiğimde,basıncı 2.0 a getirmiştim(ozaman araç stage 3 idi)bana benim ekran şuan 1.56 yı gösteriyor demişti,nasıl yani dedim indirdim kıstım bastım yine aynı dedi yine kıstım basınç saati 1.70 i gösteriyordu ama kendi ekranı 1.50 yi göstermişti,yani durum bundan ibaret...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel paylasim olmus kisa surede.
    Demekki,stage 3 tam anlamiyla cozuldu,stage 4 bobinlerden sonra bir sure kullanilip,feedback almak gerek...

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah cupra stg4 gtx3076r var ılk cıktı cıddı ıyı gıdıyodu, araba yürüyünce eksıklerın ne oldugunu gösterdı araç zaten, debrıyajı stg1 dı 3 denemede baskı kırdı araba ve baskı şanzıman kovanından dısarı fırladı, halıyle o arabaya cıddı bır baskı balata gereklıydı yurtdışından getırıldı, tork lımıtı yuksek baskı balata bu sefer vıteslere gecmede nazlandı araç, bu araçlar yenı yapıldı denenmış debrıyajları görmedıgımız için netten araştırma sonucu alındı, bunun yanında bobınler o guce dayanmadı her guclu arabada olan sorunlar, debrıyaj ve bobın takılcak stg4 e yola devam sız görmuyo olabılırsınız hergun gazlıyıcak halıde yok araçın ama bız goruyoruz uzaktan atmasyon olmuyo böyle stg3 e stg4 ün ne yaptıgınıda görduk ıkısıde saglıklı oldugunda, stg4 1.65bar powershopta 508hp 565nm tork cıkmıştır, gtx3071 stg3 de 1.6barda 440hp 460nm tork cıkmıştır, gercek dynoda
    bu arada stg4 eksıklerı emme manıfoldu ve enjektor enjektorlerı cok kısıtlı dahada enjektor cıkmadı bu araçlara daha yuksek cc, onun ıcın basınc acmada sıkıntılar var adamlar yurtdısında 8 enjektorle kullanıyolar ve dynolarıda ortada 580 590hp 30r la

serkanbesimk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim son yaşadığım tecrübeye göre daha kat edilmesi gereken ve çözülmesi gereken çok yol var diye düşünüyorum. herşey zamanla denenerek uğraşılarak aşılacağına inanıyorum. Ama bence henüz daha erken...

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu takipteyim,yakından
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok ciddi bir stage4 için 15 bin dolar ve ustunu gözden cıkartın... ben bıttım o kadar kolay deil. hangımızde emme war? enjektor daha cıkmadıkı? ıkıncı enjektor olmayınca yıne basınc acamıcaz. bobınle bıtse..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı üntar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ciddi bir stage4 için 15 bin dolar ve ustunu gözden cıkartın... ben bıttım o kadar kolay deil.
    15 bin dolarmı? birkere stage 3 için 15 bin dolar gidiyor 4 için rahat 10.000 tl daha koyun

üntar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 bin dolarmı? birkere stage 3 için 15 bin dolar gidiyor 4 için rahat 10.000 tl daha koyun
    20bin dolar yazcaktım ama inanmazlar abartıyosun dıyenler cıkar dıye yazmadım resit az cok bılıyor bu 20 bının ıcındeki malzemeler en ıyılerınden.. sadece twinplate debrıyaj aldım ıstesem baska bı barka alırdım.. fıyat o yuzden oynuyor. ben kendım alıyorum butun malzemelerımı yurtdısından..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)