1.3 multijete 1.9 jtd turbosu takma planım var istanbul avrupa yakasında nerde flans yaptırabilirz?
1.3 multijete 1.9 jtd turbosu takma planım var istanbul avrupa yakasında nerde flans yaptırabilirz?
iskender egsoz yapar yada custom garage sebo usta![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kolay gelsın sana o zaman![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
5 tl bildiğimiz 5 tl mi? Ankara'da kim yapıyormuş o paraya çok merak ettim... sana şöyle diyim, iş yerim OSTIM de kendi kaynakçılarım da var ama bu işi adam gibi yapan bir yere götürüp turboyu sadece çevirtme işi yaptım, inanılmaz bir işçilik oldu 200 tl verdim, ama kaynağın elektroduna kadar analiz edip kullandık 2 sene oldu hiç sıkıntı yok...
5 tl ye mukavvadan mı yapıyolarmış ? Temiz işçilik için iskender-sebo , anadolu yakasında da süreyya
http://www.techturkey.com/forum/gene...-lutfen-2.html
5 tl muhabbeti burda okuması olan okusun bu sitede boş muhabbet yapmayı seven ne çok heycanlı arkadaşımız var yaa 2009 da yazılmış şimdi olsa 20 olsun 5 tl lik maksat kolay bi iş olduğunu anlatmak amaçlı örnek verdim elpadre nickli arkadaş biyer önerdi sağolsun bilginiz varsa yazın yoksa bak geç
adam inanmış beyler dağılın !madem öyle git yaptır neden bizden yardım istiyosun iki civata 5 lira sen neden bahsediyosun
Doğan kardeş Maslak sanayide elim kolum var diyosun birisi kesemedi mi yahu bi flanşı
Adres telefon bilgisi var o konuda, aradınız mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)