Bu araç hakkında genel olarak herşeyi öğrenebilir miyim, yakıtından tutun gidişatı vsvs..
Panpa çok detaylı konular vardı ya.
http://www.techturkey.com/forum/show...light=colt+czt
buraya tekrar göz gezdir. bir çok şey yazılmış.
Arda bi araba beğendiremedikAl bi s2k yeter
![]()
Hp olarak tahmin edemiyceğin kadar önü açık yanlız olay aktarmaya gelince sanırım coil olmadan biraz zorlanma yaşanıyo 200 230 arası rakamlar da dolu dolu gider diye tahmin ediyorum.
Görüntü olaraksa şahsen ben bayılıyorum çok hoşuma gidiyo genel olarak görüntüsü beyenilmiyo ama bence alırsan çok beyeniceksin yada entresan bakışlar pek umrunda olmıycak
Yazın alıyodum direkten döndü kaçırma derim mutlaka czt yi tatmalısın
orjinal motorun Maximum 320 beygiri kaldırablir amaçok sıkıntılı ve sakat ama 220 250 arasını sıkıntısız kullanırsın
yakıt olayındada gerçekten az yakan bir faklık
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
yakıt kullanıma göre değişir..mivec motorun özelliği başarşan yakar başmazşan az yakar..
kışa meşafede kullanacakşan fazla yakacağını düşünüyorum
uçuk kaçık kullanmazşan hiçbir zaman 10lt üştünü görmezşin şehir içi
bir de şöyle bi gözlemimi paylaşıyım
motor ışınana kadar 10 lt üştü gidiyo ama 1-2 km içinde 10lt altına düşüyo yakıt tüketimi
turbo açtırmadan giderşen 7-8 lt yakıt tüketimi var şehir içi (gerçi açtırşan da çok değişmiyo)
vakumda 7lt lere kadar dusebilio hafif sıkısık trafikte falan guzel aractır esp kapatılamıyor diye biliyorum, ici cok genis ve ferah, malzeme kalitesi klasik japon isi.potansiyeli olan bi arac.czt ile daha once açılan konular vardı biraz araştırırsan forumda bulabilirsin
Esp kapatılıyo hatta bi ara esp kapandımı abs de kapanıyodu şimdi onada bi çözüm bulmuşlar galiba artık sadece esp devre dışı kalabiliyo
Sigorta üzerinde yapılan bir işlemle sadece esp kapatılabiliyor. Forumda yapan arkadaşlar var, sana yardımcı olacaklardır aldığında.
Ayrıca coilover şart. : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)