Arkadaşlar iki aracı denedik sonuç A4 açısından hüsran oldu. Astra stock, A4 k&n kutu içi filtre, kat iptali, orta susturucu iptali mevcut. Sonuç normal mi?
Arkadaşlar iki aracı denedik sonuç A4 açısından hüsran oldu. Astra stock, A4 k&n kutu içi filtre, kat iptali, orta susturucu iptali mevcut. Sonuç normal mi?
neyi denediniz? 0-100 filanmı
Yok 2. viteste 180 e kadar çıktık. İşin ilginç tarafı 150 den sonra açmaya devam etti hafiften. Ben yüksek hızlarda yakalarım dedim ama olmadı![]()
Astranın 2 kişi olduğunu ve aracı kullanan arkadaşında vites geçişlerindeki ağır kaldığını ve vites aralarında kesicide 3 sn kadar kaldığını da düşünürsek astra 1.4 t nin başarılı bir araç olduğunu söyleyebiliriz kanısındayım.
Audinin biraz gıdıklanmaya ve lpg den sisteminde kurtulmasına ihtiyacı var bence![]()
sonuç çok normal
RACE WERKS
Bir yerde okumuştum yazılımsız filtre araca güç vermek yerine var olan beygir gücünü azaltıryormuş ne kadar doğru bilemem tabi
sonuç normal değil, audi yaşından dolayı güç kaybetmiş belli ki, bide 150 den sonra açıyor diyorsunuz, arada 400 cc lik hacim farkı var. ayrıca astra 1400 kilodan az değildir, çok ağır araçlar. performans verilerinede bakınca audi nin gerektiği gibi gidemediği bariz şekilde ortada.
buda performans verileri
Opel Astra IV 1.4 Turbo vs Audi A4 1.8 T Quattro -> Duel 30854381
Opel - Astra J - 1.4 NET (140 Hp) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi
Yok o kadar değil verdiğin değerler 100 kg fazla A4 1405 kg. Aslında segment olarak fark var. İnsignia 140 ps olsa durum farklı olurdu. Bir de yol durumu çok iyi değildi. Astra çok az öne geçince bıraktım çünkü küçük taşları atmaya başladı cama doğru.
Bence normal bir sonuç, a4 quattro olunca zaten 1,5 ton'a yakın oluyor. Deri koltuk, sunroof falan da varsa zaten ağırlık artıyor.
Audi buji bobin maf kontrol ettiniz mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)