-Anladım ..
Printable View
-Anladım ..
Ma$allah diyelim arkada$lar
diyelim valla :) iki 26 ehehe :)
teeeeeerbiyesiz...
masallah cok güzel...
bisey sorabılırmıyım..CZT'lerın orjınal turbosu ne marka?..
maaşallah maşallah
daha güzel değerleri görürsünüz inşallah:)
Alıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
arabanın markası ney ?:) aynı marka turbo ile :D
yaa bazı markalar garret v.s kullanıyor ya ondan sordum.ama baya basarılı bı arac..pug207 1.6turbo gelıcekmıs oyle dıyolar.czt'ye rakıp..
mitsubishi :D turbo
ben TSI dan umitliyim.....kazasiz belasiz kullansin Suat kardesim...;)
TSI güzel $eyler üreterek gelecek ama bence modifiye anlamında sorun yaratacak bir araç. Twincharge olduğu için bilinçsiz Türk tuner ı kasnaktı , wastegate ti derken araba toplam 2 bar bastıracaklar ve motor kıracaklar :)
bencede tsi'a yazık olur burda..ama bilincli ellerde cok daha ıyı bı araba olur dıye dusunuyorum..
colt czt modlanınca turbo basıncını düşürüyordu blow ff la filan. halledildi mi ?
açık konuşmak gerekirse inana şuan zaman yok Czt ile çok çok iyi uğraş**ıyoruz ama beyini takmaya niyetliyim Colt a takim sona Blow Off ta takılıcak kitlerini bile yapıcem :D
bı tane sıyah gordum czt sarı jant seklı falan. bov vardı ozgun tanıon mu onu. sankı kesmıodu da arabası. ama yurumuodu da :)
yaa bu ozgunun bır ara kullandıgı czt mı:)arkadasının:)
ysk plaka mı ?Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
görkem soktu aklıma şu czt yi çok merak etmeye başladım valla :D bir binemedik dolu bi czt ye :)
Alıntı:
grkm Nickli Üyeden Alıntı
valla en iyisi abt ona chip cıkartınca gidip ondan taktırmak. fazlasına gerek yok.
Evet yaa simsiyah bi CZT altın sarısı wolk racing jantlar var üzerinde...Bende gördüm onu kimdir die soracaktım ne zamandan beri???Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
ysk plakaya mı diyosunuz? bende onu görüyorum sürekli ataköy de..
alırım anahtarını miki :):DAlıntı:
Suti Nickli Üyeden Alıntı
evet o bahcelievlerin arabası :D
-YSK plakalı colt czt halil diye bir çocuğun ben öyle biliyorum yüklü araç
şuanda 200hp'lerde olması gerek goofy yapıordu ..
olabilir valla baya iyi gidiyodu :) fena da sesi vardı..
-Komple HKS egsoz var bildiğim kadarıyla ..
ewt en son önümde gitmeye çalışıyoduda bi numara yoktu ne yazıkki 200hp.lerde oldunu hiç sanmıyorum
abi kendi arabanla kıyaslarsan tabi gitmez.. :)
Bizim Czt ye göre de gitmiyor :) :)Alıntı:
Yekta Nickli Üyeden Alıntı
hehehe :)
gıtmıyor yaw bız bızım poloyla yurumustuk bız czt degıl herhal demıstık...
Hakikaten maaşallah.
abi bizim colt lara göre hiç yürümüyodu yani
ben oraya LKR nin Dynosunu koydum sn de 1-2 biş idaha var çok az da olsa geçiyor geçme sayılmaz o buyrun hodrimeydan getirin idddlaştiğinizarabayı deneyelim lütfen gereksiz yorumlar yapmayın konuyu temizlemekten sıkıldım
maşallah benim küçük kardeşim hep daha yukarı tüm dynolar son bulana kadar kazasız belasız binmen dileğiyle. çok güzel.:)