Böyle bir proje mantıklı olur mu?
forumda m62 takan vardı?
biraz araştırırsan çıkar konusu..
edit : m45 miş
http://www.techturkey.com/forum/proj...er-projem.html
Araba satın alındı şuan için turbo mu yoksa sc mi uygulanacak onun sorusunun cevabını arıyorum. Araç Sedan Sİ. Atmosferiğin dışında güçlü bir araç elde etmek istiyoruz. Maaliyet konusunda bütçemiz var ama hangisi daha mantıklı olur?
Bildiğim kadarıyla sitede yapılmış olan bir tane var. bir tanede yapılmak üzere olan var.Kadir jdm civic arkadaşımız yapacaktı. yapılmış olanın konusu bu http://www.techturkey.com/forum/proj...er-projem.html
TR'de şu an 2 adet SC D16A9 Civic var.Biri forumdan "joker" Serdar abideydi.Sonradan kiti sattı standarta çevirip aracını sattı.Şu an kit nerede bilmiyorum.Bir tanesi de Kadir abi'de.O da hazırlıyordu şu an SC'li aracı.
Ben de hesabını yaptım durdum ama işin içinden çıkamıyor insan.Her birinin farklı farklı keyfi var bence![]()
D16 supercharge türkiyede,
2 tane izmir de birde bende var. ben daha montaj yapmadım SC boşta duruyor. belki satabilirim![]()
Serdarın hazırladıgı Mininin supercharge nı custom montaj ile Sİ ye taktı 0,3 bar bastı 170 hp aldı kapak açılmamış stock motorda. Suan kiti izmirde yalnış hatırlamıyorsam Ufuk diye birinde.
1. tanede İzmirde Alper arkadaşımız söylemıştım bendeki kitin aynısı Jackson Racing in D16A6 kitidir D16a9 a işlemle veya plate ile montaj olmaktadır.
Suan elimde orjianel al tak şeklinde JC supercharge bulunmakta.
SC ile stock motorda 0.5-0.6 barda 180-190 hp elde etmektedir. fakat SC ile 180 hp alıp başka bir 180 hp araçla denediğinizde gecersiniz çünkü torku muazzam şekilde artmaktadır.
motor içine girip kol piston ile de 230-250 hp alınabilir. çok çok keyifli araç olur.
herkes sunu der B16 tak, stock b16 motor 7-9 bın arasında. birde doldurmak için 5-6 bın harcarsınız yanı yaklaşık 15 bın motora görmersiniz araba hariç 200 hp aracınız olur.
sorularınız var ise yanıtlarım. 0506 561 73 15
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
nan kadır gozu bızemıı dıktınsen uflersen bende uflerık ayık okk
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)