User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
97 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: saxo vts de turbo upgrade

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

saxo vts de turbo upgrade

arkadaşlar arabamda şuan mitsubishi tdo4 kullanıyorum ortalama 250-300 arası bi güç elde ettim motordan benim hedefim tekerlekden 350-400 arası bi güç elde etmek arabamı caddedede sürekli kullanıyorum dragdan ziyade daha çok roolinde kullanıyorum arabamı o yüzden 3000-4000 devirde peek yapacak bi turbo lazım ne çok büyük nede çok küçük bi turbo lazım hangi turbo tavsiyelerinde bulunabilirsiniz

ebayda araştırırken ikitane turbo gözüme çarptı sizce bu turbolar işe yararmı

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...MEWA:IT&ih=017

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...MEWA:IT&ih=025

eğer elinde olan warsa tdo5-16g big evo turbosuda işimi görebilir gibime geliyo cvp yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 dolarlık turbo hakkında yorum yapmak ıstemıyorum...orneklerı mevcut takıldıgıanda parcalanaların...ayrıca su andakı gucunu yada hedefledıgın gucunu hangı debrıyaj ıle yere verıyosun onu merak ettım ben?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 dolarlık turbo hakkında yorum yapmak ıstemıyorum...orneklerı mevcut takıldıgıanda parcalanaların...ayrıca su andakı gucunu yada hedefledıgın gucunu hangı debrıyaj ıle yere verıyosun onu merak ettım ben?
    yorum yapmıcaksan bence msj da yazma zaten iş yaparmı yapmazmı onu öğrenmek için bu topiği açtım bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar die

şuanki gücümü stock debriyaj ile aktarıyorum ozamankini single plate başka bi debriyaj ile aktarmayı düşünüyorum kargo bekliyorum şuan teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorum yapmıcaksan bence msj da yazma zaten iş yaparmı yapmazmı onu öğrenmek için bu topiği açtım bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar die

şuanki gücümü stock debriyaj ile aktarıyorum ozamankini single plate başka bi debriyaj ile aktarmayı düşünüyorum kargo bekliyorum şuan teşekkürler

yorum yapmak ıstemıyorum derken zaten yorumumu yapmıs oldugumu anlamanı beklerdım...stok debrıyaja buyuk bır alkıs o zaman dıyıp...mevzuyu kapatıyorum...

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 250 usd ama cok cok cok büyük bi ihtimal ile tayvan yada çin malı turbodur bence uzak dur.Sonra motorunun başını yersin.Suan gücün varsa maddi olarak gt28 tarzında birşey seç bence
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler tünay teşekkürler arda

ozaman elinde tdo5-16g olan warsa aranmaktadır

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok devir cevrimeyen makineler icin alt devirde peak yapacak ama hp verecek bir turbo...bunu ben de arıyorum, ama benim bildiğim turbo buyudukce dolduğu devir artıyor...bence draglara katılan saxoların (sato olabilr) kullandığı turboları araştırın. bir de debriyaj icin bronz da olabilir, ben kullanıyorum 300+ torkları kaldırıyor...

Gambino
    Misafir
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla 250 usd ama cok cok cok büyük bi ihtimal ile tayvan yada çin malı turbodur bence uzak dur.Sonra motorunun başını yersin.Suan gücün varsa maddi olarak gt28 tarzında birşey seç bence
    cin mali turbolar nasil motorun basini yigiyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gambino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cin mali turbolar nasil motorun basini yigiyor?
    gayet basit
    Çin malı turbolarda balans sistemi gerçektende çok kötü yüksek devirlerde ve ani yüklenmelerde mili mil kafasından koparıp atıyor.Bu atma sonucunda bir anda turbo aşırı derece yağ vermeye başlıyor.Eğer fark etmssen karteldeki yağ bitiyor.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler tünay teşekkürler arda

ozaman elinde tdo5-16g olan warsa aranmaktadır
    evo turbosumu takıcaksın yada 16 g olarak subaru turbosu takabilirsin.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitede mertcan 2871 satıyo belki ilgini çeker bir konuş...
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem turbo buyuyecek,
    senteyi becerebilcek ustan varsa eger pt51 egzantrik almani tavsiye ederim, iyi bir ayarla daha erken dolmasini saglarsiniz..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Gambino
    Misafir
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gayet basit
    Çin malı turbolarda balans sistemi gerçektende çok kötü yüksek devirlerde ve ani yüklenmelerde mili mil kafasından koparıp atıyor.Bu atma sonucunda bir anda turbo aşırı derece yağ vermeye başlıyor.Eğer fark etmssen karteldeki yağ bitiyor.
    mili kafasindan koparip atiyor ve karterdeki yagi bitirecek kadar yag veriyor, kullanicida bunu farketmiyor mu
    cin mali turbo kullanan gordum, tabi hepsinin arkasinda duramam ama sasirtici sekilde cok kaliteli cikmisti alan arkasinki

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sitede mertcan 2871 satıyo belki ilgini çeker bir konuş...
    sagol kanka
    mengu yabancı degıl yaparız kolaylık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gambino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mili kafasindan koparip atiyor ve karterdeki yagi bitirecek kadar yag veriyor, kullanicida bunu farketmiyor mu
    cin mali turbo kullanan gordum, tabi hepsinin arkasinda duramam ama sasirtici sekilde cok kaliteli cikmisti alan arkasinki
    Abi neler var neler
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mertcanın turboyu tavsiye ederim, hem dolduracağı devir açısından, hemde top end de iyi güç verir, yani hedeflediğin 350hp leri bu turboyla alabilirsin, ama turboyu düşünmeden önce, aktarmayı düşünmende fayda var, Hem kendi ustam Satılmış abi, hemde Ahmet arkadaşımız şu an tr deki en ciddi 2 vts sahibi ve emin ol bu güçlere gelmek için turbodan çok aktarmayı (aks, debriyaj, şanzıman, vs.) düşündüler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşar çok teşekkürler değerli yorumlarınız için aktarma kesinlikle baş belası bizim arabalarda sato usta ilede bu konuda konuşmuşluğumuz war haklısınız zaten şimdi nekadar sağlam motorda yapsam şanzıman dişlileri sorun çıkartıcak debriyajı hallettim sayarsam onu halletsem akslar sorun çıkartıcak bunları bekliyorum açıkcası ama şanzıaman ve aksları kırılıncaya kadar ellemicem ondan sonra be box a geçiş güzel olur inş. onun haricinde bulabilirsem 280-280 egzantrik alıcam bulamazsam pt51 güzel oluyo arkadaşımın birinin arabasında denedik çok güzel sonuşlar veriyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar arabamda şuan mitsubishi tdo4 kullanıyorum ortalama 250-300 arası bi güç elde ettim motordan benim hedefim tekerlekden 350-400 arası bi güç elde etmek arabamı caddedede sürekli kullanıyorum dragdan ziyade daha çok roolinde kullanıyorum arabamı o yüzden 3000-4000 devirde peek yapacak bi turbo lazım ne çok büyük nede çok küçük bi turbo lazım hangi turbo tavsiyelerinde bulunabilirsiniz

ebayda araştırırken ikitane turbo gözüme çarptı sizce bu turbolar işe yararmı

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...MEWA:IT&ih=017

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...MEWA:IT&ih=025

eğer elinde olan warsa tdo5-16g big evo turbosuda işimi görebilir gibime geliyo cvp yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

stock wrx turbosuyla 250-300hp gücü kaç psi basarak aldın ?
    aldığını varsayıyorum oem debriyajla o gücü aktarman imkansız.
    soruna gelecek olursak gt25 veya gt28 almanda yarar var
    bir de dogbox dan bahsetmişsin, uzun oranlı bi dog yaptırmak kaça mal oluyor araştırmanı tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Istilldo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock wrx turbosuyla 250-300hp gücü kaç psi basarak aldın ?
    aldığını varsayıyorum oem debriyajla o gücü aktarman imkansız.
    soruna gelecek olursak gt25 veya gt28 almanda yarar var
    bir de dogbox dan bahsetmişsin, uzun oranlı bi dog yaptırmak kaça mal oluyor araştırmanı tavsiye ederim.

saxo vts den çok anlıyosun turbodan benden daha daha çok anlıyosun sanırım sanırım ondan bu cevapları yazdın eylül ayı tunin türkiyeye bakmanı tavsiye ederim orda dyno kağıdı mevcut benim ve diğer arkadaşlarımın orda stock wrx turbosu ile neler yapıldığına 4 tane örnek görebilirsin eğer dahada tatmin olmadıysan şaşmaz 34. sokak overboost a beklerim

stock debriyajın kaç nm torka kadar dayandığını nerde test ettin merak ettim yazarsan sewinirim gt25 ile tdo4 hemen hemen aynı flow değerlerine sahip ondan da 300hp den fazla almam zor ama gt28 güzel bi turbo kararverme aşamasındayım zaten şimdi.

birde dog boxdan bahsettiğimi hatırlamıyorum ben ''be box'' dan bahsettim bu ikisi birbirinden çok farklı ( ki biliyo olman lazım ) bence biraz senin araştırma yapıp ondan sonra cvp yazman gerekiyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)