Merhabalar Astra g 1.4 2001 model astram var ben buna düşük derecedede olasa turbolayıp 20-30 allah ne verdiyse güç almak istiyordum anacak bir tubocu ustayla görüştüm o arabadan güç alamazsın maksimum 10 bg dedi doğrumudur ?
Merhabalar Astra g 1.4 2001 model astram var ben buna düşük derecedede olasa turbolayıp 20-30 allah ne verdiyse güç almak istiyordum anacak bir tubocu ustayla görüştüm o arabadan güç alamazsın maksimum 10 bg dedi doğrumudur ?
O hacime ve sikistirmaya turbo olmaz gibi geliyor bana.
Siz paradan haber verin her türlü yapılırBıraksalar Sanayide metalden insan yaparlar imkan var
![]()
Coğrafya kaderdir
Kardesim olur olmaya da her seyin degismsi lazim. Arabani seviyorsan zorbeyin dedigine tamamen katiliyorum![]()
Sikistirmadan kastim motor kompresyonu.
Aslında bu konuda hakim olan biri tarafından aydınlatılmam gerek benim forumda görüyorum ben 0,5 bar ile tadiklatsız bu işi yapanlar var benim neden bu işi yapmam zor teknik oalrak açıklaya bilirmisiniz sonuçta turboyu denemek istiyorum beğenirsem tadilat yaparım ancak denemek bana ne gibi zarar açar
Cüzdanda oyuk açar.
İhtiyaçların :
Turbo
Turboya uygun manifold, senin araç için hazır birşey olmayabilir, daha da tuzlu olur.
Intercooler
Intercooler boruları
Yüksek ihtimalle enjektör
Bir cins management, standalone beyin olur, piggyback olur vs
Bütün bunları uygulayacak adam gibi birileri.
7-15bin tl harcayıp 30 beygir almak mantığına yatıyosa giriş.
bu işe gireceksen en az kuru 5000 tl olmalı üstüne isteğine göre çıkadabilir nebilim lpgde ayar yapıp binecem dersen beyin masrafından kurtulursun turboyu fazla büyük almazsın montajıda unutmaman lazım kısacası bu işler parayla olur bi sorunla karşılasınca arabayı evin önünde yatırmayıda göze almalısın maddi durumunu bilmediğim için yanlış anlama bunlar yasanan olaylar 1.4 araca turbo olur olmaz die bişe yok benim araçta kaput altında 10000 tl var harcasam hala yutacak sen hesabını yap
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
yaşayan hasta hayvanı alıp hayvandan anlar diye veteriner diye kasap a götürürsen o da bi tarafından sallar en fazla 10 hp diye. O anda esasında soracaksın kafanda ne gibi bi proje çıkardın da en fazla 10 hp ön görüyorsun diye.
Turbo yapılır yapılmaz diye de bişey yok. Ufak flowu düşük turbo ile küçük bi intercooler kullanarak gayette güç alırsın. Önemli olan arkadaşların dediği gibi bütçen ne kadar. Manifold yapın uygunsa yeni manifold almadan üzerine kaynakla ufak bi turbo takabilirsin. Ama dediğim gibi veteriner diye kasap a gitmemen gerek.
IN BOOST WE TRUST
Litre başına düşen beygir ve silindir başına düşen tork pek değişmiyorsa niye daha dayanıklı olsunki?![]()
Manisa sanayisinde kafası basan insan tanımıyorum ben tanıdıklarımda deli paralara yapıyorlar ugrasmana gerek yok, Ne kadar yaparsan yap ne basıcak yol var nede polisler izin veriyor yarısa cıksan illegal bir sürü makine var, içinden gecelerler yaptıgın masrafa acırsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)