Merhaba Abilerim Fiat uno için i araştırma yapayım dedim biri 3-4verirsen biri 5500e biri adam gibisi 6-7bin tl diyor.Bu rakamlar neye göre değişiyor? neleri fark eder? kullanılan turbo vb bunlarda etkili ama işçilik vb değişkenlik gösterir mi?
Merhaba Abilerim Fiat uno için i araştırma yapayım dedim biri 3-4verirsen biri 5500e biri adam gibisi 6-7bin tl diyor.Bu rakamlar neye göre değişiyor? neleri fark eder? kullanılan turbo vb bunlarda etkili ama işçilik vb değişkenlik gösterir mi?
Oncelikle araciniz icin dogru garaji bulmalisin. Rakam olarakta 4 lira dense bile kenarda kosede yine bir 4 lira bulundurman gerekiyor.
Araç karbüratörlü,motor 287binde hiç motor yapılmadı.Sıfır motor yapılması lazım olur turbo yapılınca ama şuan ihtiyacı yok
turbo ıcın ucu acık bır butce olması lazım. sonu yok cunku sureklı bır eksıklık sureklı bır ekstra cıkıyor. duzene gırene kadar oluk oluk para akıyor
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Bulursanız satıp turbolu olanı alın
Şaka bir yana sanayide uğraşmayı sevmiyorsanız ve sınırlı bütçe varsa bence girmeyin bu işe.
Yerinizde olsam hacmi 1.6 yapıp kapak port polish yapıp güzel filtre sistemi ile komple eksoz yapın daha mantıklı olur
Yanlış hatırlamıyorsam antalyada vardı sonradan turbo yapılan.Aşırı besleme olaylarına uzağım anlamam ama açıklamalarda subaru turbosu var yazıyordu.Hatta gc8 ön tamponluydu.
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
sade turbo işiyle bitmez o araç.
ufaktan kafana göre bişeyler yap derim.
mesela bizim kapak açıldı.kopmle elden geçti,emme,eksoz portlarını genişlettik.turbo işi buyuk iş günlük kullanıma gelmez.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Meriç önce coil over olayını çöz ondan sonra turbo mu? swap mı? karar verirsin!
Bana sorarsan hiç uğraşmadan 1.6 motor koyup atmosferik eklemeler yaparak hep süpriz çıkarmayacak bir motora sahip ol, hem de 70hp lik versiyonu bile yırtık uçurtma gibi olan bir araçta yeterli gücü en makul fiyatlara oluştur derim.![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
zaten önce yapabilecek adam bulmak lazım
sorsan herkes yapar ama öyle olmuyor işte
yoksa istersen bütçen 100 bin dolar olsun o iş olmaz, sinirlerin bozulur.
3-4 bin liralara hayalden ötede gitmez o iş bilginize
herkese teker teker cevap vereceğim ama öncelikle bana 4bin gibi rakama uno aracımı turbolattım diyen adamın kulaklarını burdan çınlatıyorum. Bütün duygularımla oynadın be adamBu konuyuda tamamen onun için açmıştım cidden bu tür rakamlara halledilebiliyor mu diye merak etmiştim. 0.4-0.5barda aşağı yukarı 104hp aldım demişti ki yalanmış herhalde neyse artık
![]()
Sifir sandık motor olmayacak sonuçta alacağım motor onun faturası olur mu? Ruhsata işletilir mı? ANADOL A1 de mesela 2.0 swap yapan vardı. Ruhsata da islettiydi sanırım
Kısıtlı bütçe+zaman sıkıntısı varsa hiç bulaşılmaması gerekir.filtre,düz boru,headrs vs gibi ufak dokunuşlarla daha sorunsuz kullanabilirsiniz.
Sizin araç az km diye hatırlıyprum dimi abi? 120bin miydi? Bizimki 288binde rektefiye görmedi hiç. Motor tamamen bırakana kadar rektefiye düşünmüyordum ama bilemiyorum tabi. Bu tür işlemleri motor yeniledikten sonra mı önerirsiniz? 205binde taktırmıştık lpg yi bunuda belirttim belki lpg daha çok zarar veriyordur diye.
Aynen abi çok haklısınız hersey sırayla dediğiniz gibi. Öteki yorumumda dediğim gibi bi uno grubunda adam 4bine turboladım dedi inanamadım foruma sorayım dedim birde onun için. Yoksa parçaları tamamlayacağım sonra kaporta ve boya daha sonra diğerleri planımda. Valla dediğiniz gibi öyle abi bi kere benzinde giderken çok daha farklı araç hızlanma olarak. Tabi hem motor ömrü baya olduğundan hemde lastiklere güvenemediğimizden son zamanlarda 150 160 çıktık son zamanlarda denemelerde. Yoksa babam sıfır aldığında(1995)izmitten istanbula sakaryaya az 190-200km hız ile işlerine yetişmemiş![]()
![]()
Konu SpeedlinE™ tarafından (23-12-2016 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)