gt17 ne yahu :) beyler 9,5 da kaldırır sorun olmaz sanmıyorum flow u kaç lb ?
Printable View
gt17 ne yahu :) beyler 9,5 da kaldırır sorun olmaz sanmıyorum flow u kaç lb ?
vitara pistonu forged mi ? :) ney özelliği var vitara pistonunun ? oda aynı meteryal oda ben kesinlikle hondanınkinin daha kaliteli oldğuna inananıyorum ki gt17 nebiçim bi turbo 15 var 20 var gt 17 kim :)
yarın bir psi olarak ölçermisiniz bakalım kaç psi sıkıştırmaya sahip
illa sıkıştırma düşürmek gerekiyo ve de piston takılmıyacaksa cometic kalın conta iyi bi tune ama zc yi güvenli hale getirmek iyidir yağlama sıkıntısı 137mm ince kollar bunları da düşünün kesinlikle küçük bi turboyla sıkıntı çıkmayabilir ama çıka da bilir aynı zmaanda yağlama sorunu da önemli
devir dönmedikce çok sorun yok d serisinde ki emre ekinde sorunsuz gayet basarılı şekilde kullanıyorus turbo yapğmak için 9.5 güzel bir sıkıştırma
Ben olsam cometic conta alırım 1mm yada 1.2 saten 8.8 lere gelir ki ÇOK basarılı olur ve maliyetsiz olur yatakları sıfırlarsanız sorunsuz binersiniz adam gibi tune yeterli
@bladerk 11.2 sıkıtşrmaya basıyoruz 35 R la sorun yaratmıyorn eden düşürelim detenasyondanmı ?
y.c.p.den mi bahsediyoruz yoksa suzukiden mi kullanan ve memnun insanlar linkiyle sayfayı doldurmama gerek olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi ben yapılan setupları yazdım nasıl uygulandıklarını eğer ycp ler hondanın kendi pistonundan daha kaliteli olsaydı herkes cometicle olayı bitirmez miydi sence
vitara pistonları GT17 mi kullnıyor yokda t3/t4 mü ?
ben elimizde olan parçalarla maximum güç için konuşuyorum ama örnekleri gt17 takmıyor:) hehe
baylar bu kit stock si dan cikti zaten ama o arabada en son kol cikardi orj tepeli pistonlarlan..bizde daha once orneklerini gordugumuz ve kullananlardan yola cikarak tepesiz vitara pistonlariyla deneyelim dedik.mutlaka kompresyon dusecek ama kapak islemli zaten 0.7 - 0.8 lerde neler yapabilir onu gorecez ilk etapta sadece catlak patlak olmasin istioz biliyorsunuz parcalar kolay bulunmuyor;)
cometıc var hazırda elımde 0.76mm :)
yaw beyler napıyonuz siz yaw hep pistondan bahsetmişsiniz çubuk kraker gibi olan kollardan kimse bahsetmemiş herhalde bu gidişlede kimsenin bahsetçeği yok ben stok motordaki o kolu 0.5 barda çıkardım ne ince conta ne taşlama hiçbişey yapmamıştık eh artık gerisini siz düşünün
gürol abi sen ayarsızlıktan başka bi nedenden kırmadın motoru tek nedeni o bence düzgün map le ne arabalar var aylardır gt30 u bile kaldıran.
gt17 ile 10psi icin bukadar detaya gerek yok..