istanbulda olsam gönüllü olurdum ben
Printable View
maşallah çok güzel güçler çıkmış darısı bzm başımıza
@Rckid :) kardeşim geliceğim oralara ama softeware üzerinde değişiklikleri yapsınlar yanımda alır gelirim deneris sorun deil
ibo sen bu forumla dalga geçiyordun en son
ne alaka özgün şimdi anlamadım neden dalga geçimki ?
bu arada bu olcum motor fan kapattık tan sonra yapıldı. bıraz sıcaktı yanı. + fan yok :) fan olursa daha ıyı cıkar. ama artık o da yolda bellı olsun :)
çok güsel ideal abartısız 1 güç , tebirikler....
çok güzel güç almışnız video flaanda olsa çok daha iyi olucak :)
maşallah güzel değerler kazanmış araç..
ıbrahım eray senı beklıyor ne zaman denıcegız dıye :)
benim dyno verilerimle bu veriler çok benzerlik gösteriyor demek ki bendeki turbo da gt1548 ayarında...bu arada dynoda .84 peak .5 cont demişsiniz, zaten dynoda yuke binmediği için basınc az basar yolda ne kdr basıyor tam olarak?
motor stok sıkıstırmada sanırsam stok halı 140-150 hp olsa temiz +100 hp ve + 100 nm almışsınız maşallah..
381nm normal bence turbonun buyukluguyle ılgılı bence, ben de de 320nm cıkmıstı .9 bar basıncta(dyno basıncı) bir de 3mm conta var bnde tabi..
yani sonuclar super, çok az daha basınc acarsanız biraz daha hp ve daha ondan daha fazla nm alırsınız bence..
maşallah, elinize sağlık..
Masallah Miniklerden temiz kendılerıne layık bır ıs daha
Hayırlı olsun....
yolda net .88 peak yapıp 0.70 - 0.65 - 0.54 e dsuo tabı dyno da kı gıbı hızlı dusus olmuo dedıgın gıbı. bırde soyle bırsey var benım dyno da fan yok. yanı cooler sogutma gorevını yapmıoıdu. sanırım fan olursa 20hp fln daha cıkar gıbıme gelıo. savas ın dyno da olcturucem arabayı bırde.