Çıkmaların hepsi çatlat. Bu turbolardan 7-8 tane gördüm hepsi aynı yerden çatlaktı. Birde hepsi internal WG bir şekilde buna EX. WG olması için turbine housing uydurmam gerek yada orayıda kaynaklayıp yavaş yavaş deneme sürüşleri. (Yusuf yusuf mod.)
Printable View
Çıkmaların hepsi çatlat. Bu turbolardan 7-8 tane gördüm hepsi aynı yerden çatlaktı. Birde hepsi internal WG bir şekilde buna EX. WG olması için turbine housing uydurmam gerek yada orayıda kaynaklayıp yavaş yavaş deneme sürüşleri. (Yusuf yusuf mod.)
Haklısın yanılıyor olabilirmde kafam karıştı:) Dökümcü arkadaşım varda o demişti tek parça dökülmesi çok zor 2 parca olur daha sora pik ile kaynaklanır. Ama tabikide bilemicem bilemesemde olur zaten:):):) Boşverrr sonuç olarak döküme kaynak olabiliyor
Zararları illaki vardır denemden birşey diyemem
Şimdi napıyoruz.... Galiba başka bir turbodan uydurma olarak bakmak en hayırlısı olucak.
Başka bir turbodan uydurma lazım bana
http://www.atlantis-lab.com/projects/Casting.jpg
bulabildiğim en iyi fotoğraf açıklayabilecek
core assembly maça
drag ve cope pattern ise kalıplar
ben blokları kaynatan burda bi abimiz var ona götürüp yaptırıyorum .Orjinali kadar ömürlümü derseniz hayır değil ama uzun bi süre idare ettiriyor.Ama mustafa abinin dediği gibi içe doğu cok gittiyse yapacak birşey yok.Ama bana kargolama gibi bi şansın varsa yada turbonun resmini koyarsan sana uygun bi salyangoz varsa dükkandan vereyim işin görülsün.
Eheheh yok canım sonuçta ben sordum yardım istedim. Ama işte bu turbonun üstünde WG yok bende internal WG e para vermektense Ex. WG yapim dedim. WG kısmı kapalı bir salyangoz bakıyorum.
Akın oynama şu araba ile . Zaten 3000 devir altında deli gibi ölü bir arabadır q4, turboyla oynayıp, yazılıma dokunmadığın her zaman senin için dezavantaj olacaktır..