Twin intake olayı biraz göz boyama gibi geliyor bana.
Printable View
Twin intake olayı biraz göz boyama gibi geliyor bana.
golfun kelebeği küçükbeyler kkk03-351 GTnin birde SC kasnağı büyük ehe :) diğeri ise SC sin in kasnağı küçük Yani 160 likların turbosu 1.2 mm dah büyük yüksek basıncta daha mantıklı oluyor sabredin kendi arabama yapim sonucları beyenirseniz sizede yaparıs :)
Hazır Program atmayınbeyler güzel deil pek
hadi hayırlısı diyelim o zaman...
Garantisi olanlar yapsın önce ahhahaa
Ztn 1.4 tsilar icin urettikleri ilk prototip twin take degil twin take i sadece 2.0 lar icin uretiyorlar. Kendi araclarinda Twintercooler + Twintake + Yazilim ile 274 bg e cikmislar 2.0 da. Birde 400 euro nun altinda tutmaya calisicaklar derken herhalde intake kit icin soylediniz , cunki twintercooler lar 550-580 pound civarinda suanda...
TSI motorlarda 160 lık olan yeni nesil mi yoksa 170'lik olan mı modifiyeye daha acık bilgisi olan paylasırsa iyi olur.
Bir de 170 den 160 dusus kronık sorunlardan mı kaynaklanıyor?
O.z. ' u beklemek lazım...
:)
tecrübeyle sabittir...
:)
oz u beklemek bence en temızı:D
bakalım hadı hayırlısı:D
umarım bı anda sınıra cıkma asama asama yaparda herkes ona gore bısıler dener:D:D
Biz şimdilik 70lik downpipe ve orta susturucu iptali yaptık arkadaşın golf gt'sine,gayet tatminkar, 1 ay içinde 70lik düz boru ufak bir susturucu veya düz olarak devam edicek eksoz sistemi.Ondan sonra filtre ve yazılım.
Şimdilik tek denediğimiz araç yazılım,turboback eksozlu 150'lik bravo,ve çok alakasız geçti bravoyu.Ağırlıgına göre çok iyi giden araçlar bence.
kat ı naptınız tamamen soktunuz mu peki ben ıcını bosalttırdım 2hafta once bu gun arıza yaktı..
iki tane sensör var ikisinede yuva yaptırıcaktın ozaman yakmazdı.downpipe yapılınca kat iptal oluyor zaten
benım merak ettıgım sey su mevcut katın oldugu yere botu koyup sensor yerlerı ıcın katın ustundekı gıbı delıkler acılınca arıza ısıgı tarıh oluyo dımı??
we ıcını bosaltmaktan farklı artısı eksısı ne oluyo??
evet arıza aşığı dedigim şekilde atlatılıyor,artısı tabiki oluyor downpipe turbodan sonraki boru,70lik kromdan yapılması başka, katı boşaltıp geri takmak başka.
tesekkur ederım ben o zaman sokturup sensor yerı yaptırayım:D
downpipe yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar önerileriniz nelerdir we ne şekilde hangi malzemenden uygulanmalıdır???
paslanmaz çelik yaptırabilirsin ama usta ve malzeme nerde bulursun düzcede bilemem istanbul öneririm
yapılmıs bı ornek gorsem ustam war ama yapan arkadaslardan ogrenmem lazım..
su an arıza ısıgı yanıo we sondursemde bı zaman sonra tekrar yanıo..
ılk sensorden soramı yapılcak yoksa turbodan sora mı tam olarak bı bılgı alsam ustama suncam..olmadı istanbul:D
Ankara'ya gel yapalım :)
turbodan çıkışa hyaparsın sensörüde tam eski yerine koyarsın sorun olacağını sanmıyorum