arkadaslar honda typerım su an yapım asamalarında makkab doluyo fakat super charger takıcam hangı markanın daha ıyı oldugu hakkında bılgısı olan varsa onerılerınızı almak ıstedım tesekkurler JACSON RACİNGMİ YOKSA ROTREX CHARGER
arkadaslar honda typerım su an yapım asamalarında makkab doluyo fakat super charger takıcam hangı markanın daha ıyı oldugu hakkında bılgısı olan varsa onerılerınızı almak ıstedım tesekkurler JACSON RACİNGMİ YOKSA ROTREX CHARGER
jackson kanımca.
Arkadasım işine karısmak gibi olmasın ama arada cok az fiyat farkı varken neden turbo yapmıyorsun? Bu arada sanırım aracını gordum c.tesi dynoya gittigimde cok guzel araç nazar degmesin .
jackson ile rotrex arasında dağlar kadar fark var
şarj teknikleri çok farklı
rotrex bir nev'i turbo gibi çalışır , intercooler-aftercooler gibi aparatları da mevcut
bu aparatlar jackson'da yok (bildiğim kadarıyla)
jackson ile ilgili en büyük sıkıntı intake air temperature...
içeri fazlaca sıcak hava basar yani... bu sıcaklığı methanol kit ile düşürmek de mümkün tabii bu arada...
özgün'ün bu konuyla ilgili bir yazısı da var , konuları bir araştırmanı tavsiye ederim...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Merakımı bağışlayın ama neden Turbo besleme düşünmüyorsunuz?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
abidin hayırlı ugurlu olsun.kolay gelsin.nihayet sınıfımda bi typeR oluyor.senindemi sc kanına işledi.evet rotrex bir nevi turbo gibi.yaglı sistem.rotrex iyidir
ama bildigim kdr USA da 3bine 5bine sc yok
ben jackson da guruupM kullanıyorum.toda headers ve viraj demirini takıldı.intercooler malzemeleri hazır.motor içi stoc.ALLAH nasip ederse bayramdan sonra start veriyoruz.bittikten sonra sizlerle fotoları paylaşacagım.usa da motor içi yapılı sc li typer 450whp olanları bile var.
Bence kit olarak daha iyi bir seçenek oda rotrex kullanıyor :
http://cms.kraftwerksusa.com/
unless you ride the beast
you wouldn't understand
neden turbo deyıl dersenız cunku sc lı typer sehır ıcı kullanım gunluk kullanımda cok rahat takması sokmesı en az 2 saat sc nın alınıpsatılmasıda kolay rolex charger 3400 euro ama kıt olarak turbolama ıslemı en az 15 bın dolar sc daha uygun oldugu ıcın ona kararlıyım fakat hangısı daha verımlı olur onu tam olarak bılmıyorum ? arabam sımdı savas abıde pasa oglunda onunda fıkırlerı dogrultusunda enıyısını yapıcaz hayırlıdsıyla bılgı veren arkadaslara tesekkkurler
Rotrex 3000pound gibi bir rakama TR'ye geliyor . Şu anda kanıtlanmış en iyi SC kit type-R için.
Kanıtlanmamış , yine rotrex c-30 veya c-38 modelleri kullanan bir kit ise kraftwerks.
Bu kitin en büyük dezavantajı klimayı iptal etmek zorunda kalmanız. Yada değişik bir kaput işlemi yapıp top-mount'ta yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi custom yapılacak işi çok.
Rotrex'in ingilterede sattığı model hazır , al tak şeklinde.
Kraftwerks in satış müdürüyle görüştüm , bir nevi kraftwerks'in satış uzmanı gibi birşey adam , onun söylediği Intercooler , borular , enjektörler ve ECU'ten biz sorumluyuz. O yüzden biraz zahmetli olabilir , zaten hesaplayınca nerdeyse rotrex kitin fiyatlarına geliyor. Onlar EK swaplarda bir tane de RSX-S te kullanmışlar , ama kaput içi biraz çıfıt çarşısı gibi.
Tavsiyem TTS Performance'ın yetkili satışını yaptığı Rotrex C-30 kiti almanız yönünde olacaktır. Fiyatı yukarıda bahsettiğim gibi.
Kraftwerks'ten 1-2 video :
Stock K20A2, KPro 7 psi = 220 whp to 325 whp (dynojet)
http://www.youtube.com/watch?v=hPE6XB_8Gxk
Buda RSX-S
http://www.youtube.com/watch?v=ewMB38zauMM
Bunlarda TTS : Rotrex
http://www.youtube.com/watch?v=85rKmUZI25I
http://www.youtube.com/watch?v=vTCrqcAmCBs
Karar sizin.![]()
onerılerın ve blgı ıcın tesekkurler
benım dusuncemde rotrex supercharger dan yana stage 2 kıtını 4800 dolara arkadasım getırıyor dusunursen yardımcı olurum nette baktım stage 2 kıtten 91 oktanla 370 hp ye kdr guc alınabıldıgını okudum kıtın ıcındekıler
Stage 1:
Rotrex SC C30-94
Tial 50mm Bov
RC 750cc Injectors
Precision Intercooler
Stage 2:
Rotrex SC C38-61
Tial 50mm Bov
RC 750cc Injectors
Precision Intercooler
Rotrex C30 or C38 Supercharger
• Rotrex Self-Contained Oiling System
• KraftWerks Rotrex Oil Cooler
• KraftWerks Air Temperature Sensor Bung
• KraftWerks Recirculating Bypass Valve
• KraftWerks Supercharger Pulley (100mm, 105mm, or 110mm)
• KraftWerks High-Quality CNC-Machined Brackets
• High-Quality Metric Fasteners and Hardware
91 oktan burada da 91 oktan - ron değeri değil, yanlış anlaşılma olmasın
Amerika'da ron ile mon ortalaması alındığı için oktan değeri daha düşük diye biliyorum.
EDIT: Hata düzeltildi.
TypeR gibi devir bandı yüksek ve maks gücünü üst devirlerde verebilen araçlar için bence Rotrex ve benzeri centrafuge tipi superchargerlar daha mantıklı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
rotrex olucak ozaman hayırlısıyla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)