wow tamam abi pardon araba bitince benim deneriz o zaman hayırlı geceler...
Printable View
oha ben bide deneyelim diyodum dalgasına :D ben çıkıyorum abi şimdiden sen gelir yakalarsın zaten :p
maşallah abi sorunsuz sıkıntısız bol abdestli binersin inşallah :D
moruk araba bitincesi falan yok
bak her yerde herkese karşı söylüyorum bunu seni çok severim içinde kötülük yoktur bilirim ama dilinde kemiği olsun artık moruk
şimdiye kadar gıkımı çıkartmadım sürekli atarlardasın bizde sürekli işin geyiğindeyiz.
benim 3 kuruşluk araba için bi çuval civata için kimseyle tartışmaya ara bozmaya niyatim yok
ama işinde bokunu çıkartmayın öyle yazıyosunki bide sürekli yazıyosun hani sen giderlisin ben kaçıyorum her seferinde gibi oluyo
en iyi sen bilirsin olum benim denemeyle rollingle işim olmayacağını niye hala taybi başa sarıp sarıp dinliyoruz
hayırlı ugurlu olsun muştu allah zeval vermesin.emegi geçenlerin ellerine saglık
masallah sorunsuz binmek nasip olsun :)
muştu ayıp oluyo ama TAYİBİ niye karıştırıyon :D bide kasetmi kaldı olum dvd var cd var :D
maşallah muştu :D
ohhooo atarlar giderler ne EKEymiş bee :D
ya ulen hiç sevmediğim şeydir şu heleki kendi arabamla zorla rollinge çıkaracaklar beni :D
nerde len çupralarınız tayyarlarınız getirin ulennn :hehe:
ben paşaturboyu anlamadımkı bı :) bı typerlara sarıyo bı vteclere sımdı mustuya bu arabası neye gore tune edılıo cozemedım :D
abi ben herkese latife yapıyorum geçiceğimi geçtim durum el verdiğince arabayı toparlıyorum hepsi o şakanın dozu kaçtı biraz eke benden hem hafif hem güçlü sadece torkumuz yakın hepsi o şaka başka birşeye dönüştü verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı şahsım adına özür dilerim...
Kazasız belasız güzel değer çıkmış :)