arac 1985model..orjınal 82.000kmdeymis..recaro deri,elektirikli koltuklar,bbs jantlar falan filan bi suru ozelligi war..ewimin hemen yanında duruyodu..hergun gidip bakıyodum :) tahminimce bi koleksiyoncu satın aldı bu arabayı..
Printable View
arac 1985model..orjınal 82.000kmdeymis..recaro deri,elektirikli koltuklar,bbs jantlar falan filan bi suru ozelligi war..ewimin hemen yanında duruyodu..hergun gidip bakıyodum :) tahminimce bi koleksiyoncu satın aldı bu arabayı..
reno 5 gt turbo arayan varsa bizde bi tane var,canlı vaziyette,rollingte s 2000 le kafa kafa gidiyor,2,5 bar filan basıyor,turbosu interccoleri pistonları farklı,tavsiye ederim çok zevkli bi araç
2,5barmı :s
2.5 bar mı :S
o yeşilköy de yatan hakkaten ilginç bi araç tı yaw niye kullanmıyodu acaba
walla bence o arabanın sahibi onun neoldugunu bilmiyodu..
belki borc karsılıgı v.s almıstır arabayı..bilemeyiz..yada yurtdısındaydı..ama adam diger arabasını kapalı garaja indiriyodu Turbo2'yi sokakta bırakıyodu :D
demmkı dıer araba maranello feladnı heralde bunu kapıda bıraktına gore :d
arkadaşlar ankarada bi kardeşimizde vardı.motor arkada ama görünüşü o siyahla aynı.inanmıycaksınız ama 2 sene önce 2 milyara bıraktı almadım.kırmızı renkte şu an şaşmazda geziyo ara sıra diye duydum valla bu kadar canlı bi araç olduğunu bilsem kaçırmazdım.şimdi bulursam alayımmı yani...ha motor istiyodu araba.....
hava sogutmalı tek reno makinası :)
çok özel makina bunlar yaw, çok tatlı çok sempatik bi o kdr da piskopat :)
arkadaşlar gerçekten hiç bildiğiniz varmı five 5 ama motor arkada olanlarından
ben boşuna reno 5 aramıyorum