seninde ellerine sağlık görkem. döktürmüşsün
external wastegate e geçeceğimiz zaman tabiki iskender beyin ellerine teslim edicez işi , öyle gözüküyor şimdilik ..
ca18det için konuşursak , motor sonuçta belli , yüksek potansiyeli olan bir motoru olduğunu iddaa ediyorum ben hala. fakat 1.8 litre arkadan itiş ve en büyük etken olarak 200sx olmasından dolayı ben her zaman alttan spool eden lag ı düşük tepkileri yüksek bir turbo seçerim .. benimde aklımdaki plan ise hksnin gt-rs i .. ama 2900 dolar veremyeceğim için kendisine , garrett markalı GT2860R 0.86ar seçeceğim
http://www.turbobygarrett.com/turbob...S_739548_1.htm
üst kapak için ise güzel malzemeler var tomei ve supertech malzemeleri ve güzel bir port işçiliği iile güzel bir flow yakalanabilinir.
top mount her zaman side mounttan daha iyidir bence de , zira kimya kuralları da ısınan hava yükselir der :)
herşeyi ufak tutup güzel spool lu bir ca18det bence çok keyifli olabilir , 5000-6000 dolar gibi bir masrafla
400 hp bence artabilr bile o kasaya , içini boşalttığın zaman 1000-1050 kilo lara inme ihtimali var çünkü .
ayrıca miniks , wiseconun bütün pistonları 8.5:1 olarak çıkıyor. acaba sizin araçta mı bir problem vardı .. o kdaar geç geliyordu