arkadaşlar merhaba..
golf 140lık tsi sahibiyim.. aracımda kattan sora 63 lük boru war bunun yerine 70lik veya 76lık yapmayı düşünüyorum sizce yararı zararı ne olur???
bilgi edinen tecrübe edinen paylaşırsa sewinirim...
arkadaşlar merhaba..
golf 140lık tsi sahibiyim.. aracımda kattan sora 63 lük boru war bunun yerine 70lik veya 76lık yapmayı düşünüyorum sizce yararı zararı ne olur???
bilgi edinen tecrübe edinen paylaşırsa sewinirim...
Yanlızca egzos boruların genişlemesi birşey ifade etmez nihayetinde orta ve son susturucuya girerken gene daralacak boru.
Dersen ki kattan sonra herşey iptal direk düz boru o zaman orj.e sadık kal yada 70lik yaptır en fazla derim.Çap ne kadar genişlerse back pressure o denli düşer ve dolayısıyla tork kaybı gibi sorunlar olabilir.Alt devirler güçsüzleşir.Eğer bu durumu yazılım desteği ile toparlarsan o ayrı.
Genede şahsi fikrim orj ebat yada 70likten yana.
hersey iptal zaten komple 63luk boru war..
70lık yaparsam da aynen ıptal olcak..
peşine yazılım düşünüyorum o yuzden dedım 70liğe cıkıyım mı dıye..
kattan sonra 63luk var yazmissin ilk mesajinda ama bi ustte de her sey iptal yazmissin.. kat duruyorsa onu yok et ilk bastabende baska susturucu yokken kat'i cikardigimda epey farketmisti
Turbo araçlarda Back Pressure ın önemli olmadığını yani bildiğim kadarıyla Turbo larda en iyi egzos olmayandır die biliyordum... Şu kat. lardan kurtulma işini bnmde yapmam lazım bu konu iyi oldu yakından takipteyim... Kaç mm lik en ideali acaba bende merak ettim...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
evet turbolarda en iyi egzost olmayan egzostturda en büyük çaplı boru en iyi boru değildir bu yanlış anlaşılmasın Ranthor bu konuda açıklama yapmıştıda nerede bilmiyorum
tabi yapabilen varsa open downpipe gezsin![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
kastım garage'da 1.4 140'lik tsi makineye Gokan kat ipatali yaptı yada yapıyordu ona bir danışın gariban nickli arkadas.
oynama artık şununla oyuncak ettin
bence acele etme Erhan'ı bekle downpipe konusunda baya ciddi arge çalışmaları var
ondan sonra değiştirirsin borularını 70liğin üstüne çıkma derim bende
Back pressure tubo araçlarda o kadarda önemli değil.Ama 70'lik düz boru çekince ne kadar fark yaratabilir chip ile desteklenmediği sürece?Bence 63'lük yeterli.Chip Cai gibi uygulama yaptıktan sonra ona girmek daha mantıklı bence.Tabi üstadlar bu konuya daha iyi açıklama getirirler.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
peki bakalım arkadaslar duruma göre bakcam yani napcagıma..
ama yinede deneyen warsa yazarsa sewınırım..
Elektirikli vana çook çook az kaçırıyor dikkat etmeden sesi farkedemezsin ama açıkken dünyası değişiyor tabii hırlamalı bir ses çıkıyor (ralli araçlarına benzer )gazdan ayağını çekince de yine onlar gibi patırdıyor..
Bunu açıkken şehir içinde kullanmak apaçilik olur( 1/4 den fazla basarsan gaza yıkıyor ortalığı) ama boşluklarda açıp gazlamanın zevki de bambaşka..![]()
Açıkken ortadan dışarı veren kısım ve stock arka susturucu çalışıyor
kapalı iken sadece stock arka susturucu çalışıyor
ama açıkken gaz ilk nereyi bulursa ordan çıktığı için %90 ortadan dışarı çıkıyor..Bunu da arka egzosa açıkken el tutunca çıkan gazın azlığından ve egzosun ne kadar az kurumlandığından anlıyoruz...
Bana mutlaka farkeder gibi geliyor..Bir ara yaptırayım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)