yiğit ve mustafa cok gereksiz muhabbetler yapmıssınız uzaklastırılmayı haketmissiniz cocuk musunuz olm siz...?
Printable View
yiğit ve mustafa cok gereksiz muhabbetler yapmıssınız uzaklastırılmayı haketmissiniz cocuk musunuz olm siz...?
altında typerın var subarun var forumda yaptıgın muhabbete bak ticarilerle sidik yarısı hemde konunun dısında...
birlikteyken yada msn de istediğin kadar sidik yarıstır burda yaparsan banlanırsın, boyle yaparsan daha cok banlanırsın:)
yaw ahmet yapma gözünü seveyim amma büyütüyorsun burası hukuk bürosumu?
ne bilim mahkeme? ticari micari sonuçta burda tutkunlar var ozaman sen niye bi pert olan bi tenekeye aşıksın? demekki bi sebebi var dimi?
burdaki çoğu muhabbetin ne kadar argo yazıldığını çizildiğini biliyoruz he beni gerer mi germez o ayrı mesele
eğer konunun gidişatına bakarsan yiğit ne demek isteğimi anlamış ve bana stock haricinde takma diyor bende fiorino için mi diyorum yani ikisice ticari biz salak değiliz kardeşim type-r ile combo demedik yani...
tmm uzatmayın bazen istisnalar kaideyi bozmaz yiitin geçmişinde oluşan sorunlardan dolayı yiit uyarılmadan banlanmayı hakeden bir user sende arada kaynadın yavaşça zamanla oturur bu tipşeyler bukadar uzatmayın zamanında bizde çok ban yedik :) uzatmayın işte
amaç konunun uzatılması değil sadece neden sorusuna cevap alabilmek?
soruyorum neden uzaklaşıtırıldık
bi tanıdığımız arkadaş mevzuyu bilmeden ve bizi çok iyide tanımasına rağmen siz hak ettiniz demesi pek hoş değil bende soruyorum nerde yanlış yaptıkki bilelim
kurunun yanında yaş ta yanar gardaşşşş al sana sorunun cevabı
valla kim kızarsa kızsın bana inanın ortada banlanma sebebi yoktu kim olursa olsun.
az önce okuduğum bi konuda karşılaştırma var ortam bi anda başka araçların rollinge sahip oldu hemde argo kelimeli :)
kırmızıyı ben sana yakıştırcam az kaldı :D