sanırım açıklayıcı olmuştur.
Printable View
tekrar söliyim komple SS diyorum ben. hiç bir sıkıntı çıkarmaz orjinal gibi gezersin işte. devirlendikçe inler devirlendikçe inler.
birde downpipe olunca headers neden olmuyor cahilliğimi mazur görün?subarularda yapıyolar da ondan sorayım dedim :)
Orta susturucunun iptalinin ne gibi zarari olabilir?Turbo araclarda en iyi egzoz susturucusuz egzoz degilmidir?Turbonun back pressure a ihtiyaci varmdir?Benim bildigim bu araclarda orta susturucuyu cikarmadan ses almak olanaksiz bir arkadasim yaptirmisti ordan biliyorum son susturucuyu tamamen sokup yola cikmisti susturuculu halinden hic bir fark yokdu sadece biraz daha fazla hirliyordu.Bilgilendirirseniz sevinirim.
Öncelikle orta iptali biraz fazla ses artışına sebep olur.Arkadaşında yazdıklarına bakarsanız fazla gürültü istemediğini belirtmiş buna binaen söyledim.Ayrıca şuda var ki trafik polisleriyle fazla haşır neşir olmakta var. Dediğim gibi atmosferik araçlarla uğraştım şu ana kadar turbo konusunda bildiklerimi yazdım sadece hatam varsa tabiki düzeltilebilir.Back Preassure ters basınç olarak motorun içindeki ve atmosferin dış basıncının dengelenmesi, gereği ve dolayısı ile turbonun gereksiz zorlanmasını engeller.(En azıdan bilgim bu yönde, yanlışım varsa tabi ki düzeltebilirsiniz).Ben bu olaya nefes almak dedim. Susturucuyu sökmenin zaten bi getirisi olmuyor.araç neydi nasıl yapıldı bilmiyorum ama kabaca videoyu örnek vereyim ;
1.8T Golf GTI No Exhaust ; http://www.youtube.com/watch?v=CYopWiYr5tA
1.8T Golf GTI with Exhaust ; http://www.youtube.com/watch?v=leWrFN3CJE4
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Dediğim gibi hatam varsa..
Tesekkurler.
onur performans mı ıstıosun görsel bi eksoz mu???
performans ıstıosan cıkan sesede katlancaksın..
tsi araclardan haywanı ses alabılene daha rastlamadım...
arkadasımın leonunda cat back 60lık war hks son war ole rahatsız edıcı bı ses yok...
performans gayet ıyı..
bende turbo back war yıne rahatsız edıcı asırı bı ses yok performans cok ıyı...
yok ben görsel ıstıorum dıosan al bı son susturucu tak performasn ıstıorum dersen turboda en ıyı eksoz no eksoz:D
turbo back ne catback ne oluyor ? turbo back turbodan itibaren komple düz,otekisi de kattan itibaren düzmü ?
ewet aynen bırı turbodan bırı cattan sora olan boru...
bu newzat usta nerde nasıl ulaşabiliriz... polislerle uğraşmadan güzel bi egzozda ben yapayım olmazsa
ben komple supersprint kullanıyorum..sesinden gayet memnunum.ne rahatsız edici bir gürültüsü var ne de polis le dert.
orta susturucu ve kat. olamamsına rağmen normal kullanımda stocktan biraz sesli.
ayrıca son susturucunun ve boruların üzerinde TÜV damgası oldugu için muayeneden de geçti :)
komple süpersprint var turboback,downpipe ile birlikte pırıl pırıl. 2000 tl. tel;0533 6554244.