alfa romeo 145quadrofoglıoya turbo taktırmak mumkunmu takılması durumunda fıyat aralıgı hakkında bılgısı olan varsa ve yardımcı olurlarsa sevınırım![]()
alfa romeo 145quadrofoglıoya turbo taktırmak mumkunmu takılması durumunda fıyat aralıgı hakkında bılgısı olan varsa ve yardımcı olurlarsa sevınırım![]()
zamanında bravo hgt vve 145 foglıo ıcın kaputta 1cm bıle yer yok falan dıe laflar duymustum bıde pıstonları turbosu intercooler falan toplamda ne kadara cıkar?
işte bana 145 hakkında bilgi lazım bu konuda hastasıyım elimde 14-15biseyler 11-12ye aracı dusursek zamanla neler yaparım dıe ogrenmeye calısıorum
fatii nickli arkadaş konuyu görünce sana yardımcı olacaktır kendisinde tam senin bahsettiğin şeyden var![]()
..::PASSATURBO1::..
onu bılıorum ama o swaplı q4motorlu bana daha fazla guc lazım300+hp biraz fazla iyimser ama lazım olan bu q4 motoru 1.5barda boost cuta gırer
yanlıs anladın galıba cvptan bellı ukalalık taslamak ıstemedım bende pek bılgılı deılım ondan kusura bakma yanlıs anladıysan
est da 1.5 barda boost cut a girmek ne demek?boost cut gelen basıncı karşılayacak benzinin olmamasından kaynaklanan kesikliktir benzin yollarını enjektör regulatör pompa nı turbo basıncın için gerekli olanla değiştirip yazılımını düzelltikten sora 2.0 barda bassan kesiklik olmaz biraz daha araştır sana bahsettiğim arkadaş alfa konusunda deneyimli arabasını yürütmüş bir insan ondan bilgi alabilirsin die söledim yoksa biliyorum arabasının ne olduğunu aşağı yuları senin yapmak istediğin şey 2.0 motor 4 yapraklı yonca q4 ise onun turbolu versiyonu bildiğim kadarı ile 4 yapraklıya turbo yerine q4 motorunu seçmiş vardır bir bildiği sor die söledim
![]()
..::PASSATURBO1::..
beynıyle alakalı durumdan bahsedıorum o da bilgi verırse sevınırım benımkı kulaktan dolma bilgi zaten ama q4motorunun 1barda 190hp olmasından dolayı normal motora turbo takmak daha ii olabılır dıe soyledım bende onerın icin tesekkurler onada bi danısırım zaten konuyu gorurse bıseyler yazar heralde baslarda bende onun arabasına baya bakmıstım begenmıstım ama sahıbındende falan satıldı yazıo
bahsedilen q4 motoruyla o bahsettiğin ve istediğin güçleri alabilmek mümkün bence ii bi araştırma yapabilirsin bu onu hakkında italyadaki garajları ve uygulamaları bi göz gezdir bence
1.5 bar boost cut mu hahahahahahahaahahahahahahahhaahhaa
kolay gelsin moruk sen quadrofaglio turbola ben zaten sattım aracı![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
artı ben full orjinal motor ile 275 hp gibi bi guc aldımki arabada safc bıle yoktu sırf hırs yaptım dıye![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)