Hocam bizim iş makinası ve kamyonlarımız var şimdiye kadar tamir ettirdiğim hiç bu turbıdan uzun dönemde randıman almadım. Üstelik bi sorunda sana çok büyük maliyetler açabilir. Ben olsam gider yenisini alırım kafam raht olur
Printable View
Hocam bizim iş makinası ve kamyonlarımız var şimdiye kadar tamir ettirdiğim hiç bu turbıdan uzun dönemde randıman almadım. Üstelik bi sorunda sana çok büyük maliyetler açabilir. Ben olsam gider yenisini alırım kafam raht olur
bir turbocuda gördüğümü anlatıyorum büyük iş makinesi turbo su balansını yapıyordu makinede daha öncede gördüğüm normal turbolardaki sonuclar çıkmamıstı bildiğin balans yüksekti niye böyle dedim iş makinesi gerek yok hassaslığa vs diye laf yapmıştı uzaklaştım direk ordan yani malzeme büyük diye mi uğraşmadı yoksa nasılsa iş makinesi devir dönmüyor diye mi çözememiştim :( :(
yeni konu açmak istemedim. turbo revizyonu yaptırmam gerekiyor. araç fluence 1.5 dci. istanbul avrupa yakası işinin ehli bir turbocu tavsiye edecek olan var mıdır?
normal turbo revizyonu için Topkapı dediğinizden dolayı sayfanın başında da ismi geçen güney turboyu tavsiye edebilirim.
5-6 sene önce pendikte 2 kere revizyon yaptırıp cortlayan turboyu güney turboda yaptırmıştık ve sıkıntı yaşamamıştık.dükkana da gittim esnaf olarak çok iyiler,herhangi bir sıkıntıda iade vs hiç sıkıntı yapmadıklarını duydum.
sıfır turbo takınca revizenin çok da işe yaramadığını anlıyorsunuz