Hayırlı olsun.
Videoda gördüğüm kadarı ile 7-8 sn civarında 0-100 ü var. Gayet başarılı. Kaç bar ?
Printable View
Hayırlı olsun.
Videoda gördüğüm kadarı ile 7-8 sn civarında 0-100 ü var. Gayet başarılı. Kaç bar ?
geçen efeyle konuştuk projeden bahsetti muhakkak görmem lazım dedim :)
1 adette bizde gitmeyen 1.3 getz mevcut uzun zamandır kore forumlarında araştırmaktan bitap olmuştum ellerine sağlık çok derli toplu güzel duruyor ..
tek merakım beyin olarak ne kullandığın.. onun dışında zaten setup olarak 0.6 bar a kadar dayanıyor motor
Sağol Mertol Abi.. Proje sayfasını hazırlarken yardımı dokunan herkese teşekkür edeceğim ama şimdiden teşekkür ederim sana da.
Şu anda 0.4 bar basıyorum. AFR sıkıntım var videoda 14 civarı AFR, %30 TPS en fazla bastığım. Closed loop olduğu için altına çekemiyorum şimdi onu çözmek üzereyim. 4.vites 4400 devirden sonra Open Loopa geçiyor ve 12.5 AFR ile sorunsuz yürüyor, videoda bu devirlerde basmamıştım her geçen gün yeni denemeler yapıp ayarlıyorum işte :)
Ben atmosferikken de baya yüklemiştim standartına göre baya iyi gidiyordu, emrecan@timurcin.com MSN adresim, ekle istersen yardımcı olurum.
Beyin olarak SMT-6 kullanıyorum.
Ekliyorum görüşelim konuşalım çok memnun oldum
güncel resimleri beklemekteym :)
Çok güzel oldu MAŞALLAH :)
en güzeli o dısardan sırıtmayan intercooler ı oldu :)
hızlanması,özeillikle 0-100 çok başarılı,umarım sorunları çözersin, 0.6 - 0.7 barda çok fena şaka makinesi halini alır...
emeğine sağlık hocam tebrik ediyorum tekrar
0-100 degerı gayet basarılı olmus projelerınızın dewamını dılerım... ne kadar bı yesıllık gıttı onuda pm olarak atabılırsenız sewınırım :D
çooook ii olmuş beee. valla beklenenin ötesi perf verio
Maşallah maşallah umarım sizi üzmez ileride :icon_tup:
Sorunları çözdüm çok şükür, yakında yeni videolar çekeceğim :) 0.5 üzerini şimdilik düşünmüyorum, stock internal ile kumar olur :)
Giden yeşillikler benzin+yol olarak geri döndüğü sürece önemli değil aslında :D Amacım tek olmaktı, çok şükür bu günleri gördük :)
Tarkan en yakın zamanda seni bir dolaştırayım :)
Umarım :)
vuuuuuu çok şahane yaaa.bende ford fiesta 2006 1.4 benzinliye düşündüm ama kendi aracım olmadıgı için üzerine düşmedim pek.tebrik ediyorum sizi. daha detaylı foto ve video isteriz ama :D:D:D
küçük hacimli turbolu araçları çok seviyorum yaa. yalnız rekor bende galiba hacim olarak. 1200 benimkisi :D :D :D :D
pis turbocu seni nerde videolar :D
çok güzelll beeeee:):):):) hayırlı olsunnn dilediğince olsun. Tavsiyem basınç açmayıp hep bu basıncda kalman:):) tebriklerrrr
MaşAllah Allah kaza bela vermesin...Azmettiniz oldu tebrikler...
Custom Bro proudly presents:
The one and the unique Getz ever
:) anladın sen beni
Kazasız belasız arızasız iyi günlerde kullan kardesim...
cem, bu turbo işinin altında kalmaman lazım bence
senden de bir sürpriz bekliyorum :)
bugun bulusmada ıyı gazlıydun:)
Maşallah kardeşim muradına erdin sonunda. Yakından görelim birara :)
kullandığınız ecu'da boost'a göre ateşlemeyi kesen bi devre varmı. ms'de yapılıyordu galiba.bence biraz daha bar açıp boost'u o şekilde kontrol edebilirseniz çok güzel olur.bi abimiz yapmıştı 0.8'i geçince kesiciye giriyordu :D
Getz için 0.5 yeter fazlası zarar :D
maşallah allah kaza bela vermesin..
Kanka maşallah emeklerine sağlık.Turlayalım bir ara.
Maşallah muradiniza erdiğiniz sanirim bi kac işlem kalmiş özelden aşaği yukari maliyeti yazarmisiniz sakıncasi yoksa ?
emrecan çok ugraştin ama degdi.
gerçekten çok merak ediyorum , atarsa 16 , hele su askerlik bi bitsin , hemen gelcem yanina , merak gidercem=)
tekrardan kazasiz belasiz knka!!
emeğinize sağlık böyle farklı araçlar görmek çok güzel .. MS le tam süper olur bu araç :)
stok olarak G4EA 1.3lt ne kadar basınç açılabilinir acaba sıkıntı olmadan limiti nedir çok merak ediyorum. :)
Pril ve fircali yikama + 15hp alirmisin emrecan ahaha:D
MS projesi iptal oldu, onun yerine daha kapsamlı bir Piggyback olan Greddy e-Manage Ultimate'e geçiyorum.
0.5'in üstüne kolların dayanabileceğini sanmıyorum :)
Amin kardeşim. Her zaman beklerim buyur gel gazlayalım :)
Valla oturup hesaplamadım 6 aya yayılan bir proje, yaklaşık 5.000 liranın üzerindedir.
Eyvallah Cem. Turlarız. :)
Jumbo sen bizim herşeyimizsin :D O değil de polis çevirdi bu kadar parlak dolaşmaktan ceza kesicem trafikte tehlike yaratıyor dedi :hahaha:
Ultimate güzelde yurtdışında ne kullanıolar kore forumlarını ezberlemişindir sen :)
hayırlısı olsun emrecan sorunsuz bır sekılde tadında bin hep...:)