Kaan bırak sağa sola yardım etmeyi kendine yardım et önce :D
Emrecan şema konusunu ye bitir abicim benim SAFC ellerinden öper :D
Printable View
Kaan bırak sağa sola yardım etmeyi kendine yardım et önce :D
Emrecan şema konusunu ye bitir abicim benim SAFC ellerinden öper :D
oooo e manage geldi sonunda çılgın getz olcak maşallah :)
gerçekten çok başarılı. O civicte roll yapan arkadaş sende turbo olduğunu bilmeseydi yüzü ne olurdu onu merak ediyorum. :D
maşallah çok iyi olmuş.bende yazın turbo işine giriyorum.arif yardımcı olacak bu konuda.turbo lazım bilginiz olsun
hararet için sıcak havalarda çare bulamazsan radyatörü değiştirmeden termostatı boşaltmayı dene istersen(tofaş usulü) biz öyle yapıyoruz.en güzel çözümü bu oluyor.tabi sizin motorlarda nasıl olur bilemiyorum.faydası olmaz gibi ama denemekte fayda var :D
yağ soğutucusu işine bende girmek istiyorum bakalım.aslında basit bi uygulama.bakalım hayırlısı.
bide yakıt olarak ne kullanıyorsun.
ben metanolle çalıştırdım.regülatörden ince ayarı kaldı sadece. 1.24 metanol power olacak :)
emrecan son bitmiş halini görmek istiyorum
çok uğraştın istediğin oldu maşallah :)
darısı başıma :D
Şu aracın "iddalı" arabalarla denemelerini çok merak ediyorum valla :)
herşey bi yana şu otomobillern ecu elektrik tesisatı bir yana.Bunu hakkını verip yapanlara çok imreniyorum. :)
koşarak geçicem olm seni :D
kocamannnnnnnnn maşallah canavar getz e :)
honda performance bayram ustanın yaptığı getz mi bu acaba? araca da projeye de tebrikler.
Maşallah çok güzel bir proje olmuş bende bir hyundai kullanıcısıyım accent aracım var motorları aynı sanırsam. projenin maliyeti ne kadar oldu zorlanılan noktaları neler yazabilir misiniz ?
tebrikler bugüne kadar yapılmamış birşey.. hyundai dedik mi millet hemen dudak büküyo.illa honda da honda. demekki hyundaiden de iyi birşeyler çıkabiliyormuş, sonuç ortada.. :)
dün bayram ustanın orda aracı yakından gördük, bindikte. Arabamız liftte olduğundan denemek nasip olmadı ama gerçekten çok keyifli bir araç olmuş. Verilen emek saygıyı hak ediyor.
caps varmı