valla benimki Q1 şanzıman diye biliyorum ben. ama adamlara söyledim Q1 diye bi şanzıman bilmiyoruz diyorlar. Y1 S1 vs vs. varmış. bizim bu türkiyedekiler hangi şanzıman ?
Printable View
valla benimki Q1 şanzıman diye biliyorum ben. ama adamlara söyledim Q1 diye bi şanzıman bilmiyoruz diyorlar. Y1 S1 vs vs. varmış. bizim bu türkiyedekiler hangi şanzıman ?
senin araç kaç model 91 ise evet Q 1
91 model evet..
tamam dogru senin şanzuman Q1 sen 91 integra adı altında alıcaksın
ebaydan'mı bakıyorsun
bence daha kaliteli bir sey al, bu tip urunlerden zarar gormen muhtemel clucthmaster vs gibi firmalarada bir bak derim
f1 racing bildğim kadarıyla çin üretimi başkaları ne düşünür bilemem ama karşıyım şahsen iki kuruş az harcayım derken şanzımandanda motordanda olabilirsiniz hiç gerek yok bence
exedy yada competıtıon debriyaj al başın agrımasın
ACT nasıldır, ne malıdır ?
Benim sana Tavsiyem FCC marka al OEM kullan çok memnun kalırsın yada Exedy kullan.Piyasada Vtec'lerin baskısını integracılara kakalıyorlar bunuda bil mağdur olan çok kişi var;)
yani OEM alıp 350hp vs kullansam daha mı iyi ?
Link te önerilen ve bahsi geçen baskı balata gayet düşük kalitededir alper abicim..
Kullandım ve memnun değilim..
Araca taktıntan sonra 1-2 hafta kullan .. sen bir sorun farketmezsin ama şanzımanı sök pad ler köşelerden hatta ortadan direk kopuyor.. sen de diğer parçalarıyla farketmeden devam ediyorsun.. sonra vites geçişlerinde cartlama başlıyor..
Önerebileceğim markalar .. act .. exedy .. spec .. clutchmaster vs ..
bu balatalar için yardımcı olabilirim..sizde antalya dasınız..bronz balatalar kalkışta silkeleme yapıyor..farklı birşey de yapılabilir bana ulaşın yardımcı olmaya çalışayım :)
tamam fuat saol..
alper seni arayacam..
:) bronz'un yan etkisi var mıdır ? fiyatlar da aşağı yukarı ne olur ?
orjinal bişi yapmak daha iyi olmaz mı ?
Bronz'un yan etkisi ilk kalkışlarda hafiften silkeleme,titreme gibi his yapmasının dışında yan etkisi yok:o ben kullanıyorum ama 2 seneyi geçti hala sorun yok 2008'in sonunda takıldı bronz baskı ve hala kullanıyorum;)
Eğer yoğun trafik olan bir yerde isen komfordan yana biraz şikayetçi olabilirsin ama unutmaki bu tip uygulamalarda komfor bu işin tabiatına aykırı zaten:rolleyes: