beyaz olan yerde 4 vida varya onu sök maf odur aldığım parçada o evt ....yani borusu yok aldığım parçada sadece içi var..
Printable View
beyaz olan yerde 4 vida varya onu sök maf odur aldığım parçada o evt ....yani borusu yok aldığım parçada sadece içi var..
sanırım anlaşmazlık model farklılıgından doğdu 99 model benimki ve bu mafla alakası yok siyah uzun birşey bendeki arkasında beyin gibi birşey yok soket giriş yeri var sadece...saygılar.
teşekkürelr güzel bir paylaşıkm olmuş :D
Akşam Koray gerekli açıklamayı yapacak :)
Senin aldığın parça sanırım farklı bir parça. Yedek parça'dan Murat'a 99 Gc8 şasi no vererek fiyat aldım MAF 1055 TL+KDV Oksijen Sensörü 570 TL+KDV
arkadaşım bugün aldım ben 270 ytl anlamıyorum sizi yaw verin paranızı ben alım size sanki size neden yalan söylicem ne çok uzadı bu konu bugün aldım daha doğan ustadan oda sipariş vermişti servisten beka floryadada arkadaşım var emrah oda 270 fiyat verdi maf sensörü aldığım parça yaşım 30 bilmicek kadarda cahil değilim......99 araçlarda maf siyah ucun bir parça 96-97-98 lerdeyse üstünde xenon beyni gibi bir parça olam bir malzeme uzamasın bu ne zaman isterseniz sipariş verelim......
Peki Aem Dry Flow gibi yağsız filtreler MAF'ı bozmuyor diye biliyorum ama yağsız filtre kullanılsa sorun ya da risk oluşturur mu ?
Olayı çözdüm.
99 modelin MAF'i ile 98'in MAF'i farklı. 99un 270 lira sıfırı ( serfiste ) , 98 in sıfırı 1055+kdv.
İki fiyat arasında uçurum var ama ne yazıkki gerçek böyle. Doğan abi ile de konuştum ne yazıkki doğru.
Yazık biz 99/2000 model kullanmayanlara :D
:))) gülüyorum sadece buna 99 gc8 bide şaşi verdin ama 1055 verdiler he :)))) ne zaman istersen arkadaşım alalım sana 270 tl servistekiler ne biliyorki adamlar gc8 ne diyor :))) bak ( UĞUR YUMAK ) arkadaşımızda işi çözmüş....hadi şimdi bu konu bitsin hatta silinse bile olur saygılar.
99 unkinin 98 e taksak:D
voltaj değerleri uymuyor malesef:D