c2 1,4 sat ustune 7-8 oy guzel bir subaru al :)
Printable View
c2 1,4 sat ustune 7-8 oy guzel bir subaru al :)
aynı mantıkla düşününce megane rs varken clio rs yüklemek mantıksız
hatta evo varken megane mantıksız
corvette ler varken evo lar mantıksız diye gider yukarıdan bakınca modifiye mantıksız olur
bence 0.5 barlarda çok keyifli bol sesli :) gezersin.sorunsuzda olacagına inanıyorum o barlarda
3 kuruşa 5 köfte istenilirse yapıcak bişi yok 1.4 ies ler içinde malzeme çok fazla yok ama adamlar turboluyolar parçalarını kaliteli al limitini belirle uçma nie kırılsın
senin araban mesela turbo araba içi sağlam ama tak gt30 vs parçaları yüklen çat şanzıman elde sonra ne diceksin subaru yüklenmiyo kırılıyomu :D herşeyin bi limiti war
sende biliyosun hilmi abinin olsun yada mete abinin dükkanına gelip - s.a abi bende bi 106 war çok feci gidiyo ama buna bi turbo takah daha iyi gitsin diyenleri :D 10 lira tutar dediğinde ki cvp genelde aynı oluyo - şurda biri warmış 2 liraya takıyomuş turboyu :D :D :D
bide msd bobinde patlar wiseco pistonda kırılır wems beyinde yanar sonuçta ilahi bi kuvvetle çalışmıyo bunlar insan yapısı dimi ?
farklı olmak iyidir ama işin custom parçalara kalcaksa eğer ciddi bir araştırma yapıp hesap kitap yapmanı öneririm.yarı yolda kalmayı kimse istemez
arkadaşlar bende c2 1.4 hdi , turbo , chip,,, intercooler bloww off işlemlerini yaptık geyet araba güzel oldu herkese tavsiye ederim
arkadaslar soyle bıraz okudum da bende 206 xs var 1.6 8v 90 hp ve aracımda sunada oynanmıs tdo4 turbo var dıstan wastegate ve aracımda plastık manıfold beyınsız olarak 1.5 var gordum suanda da 1 barda yuruyorum denemek ıstıyen gormek ısteyen ıspartaya gelebılır benım dıyen arabalara verıyor gecıyor nıce 200hp-250hp aracları deldım gectım :)) usta bilgi ve beceri diyoruz biz buna :))))