mesela malıyeti düşürecek bır tavsiye turbo manıfoldu yerıne adaptör yapılabilir ebay manıfold kullanacagına adaptör yapılır
Printable View
mesela malıyeti düşürecek bır tavsiye turbo manıfoldu yerıne adaptör yapılabilir ebay manıfold kullanacagına adaptör yapılır
abıcım aracımı satıyorum desem ankaralı bi galericinin ilk arabasıymıs alayım diye ugrasıyor 6.000 liradan agızını acıyor hadi 6.500 e arabayı sattık ne alıcaz? benım araca harcayacak yada satıp ustune koyabılecek hazırana kadar bi 6.000 liram daha var.görüntü onemli degil performans arıyorum
ya onun .... şimdi beni konuşturma furkan ısrarla anlamıyosun ben sana o paralara turbolarım arabanı daha öncede bunu çok söyledim sana
ama ne kadar kullanabileceksin şunu bi anlayın artık
ben ekeye arabayı aldığım para ve boyası badanası hariç sadece motoruna 15 binlira para harcadım kaç kere kırıldı arabam siz biliyosunuz ustaysa ustam var paraysa para olmuyorrrrrrrrr dikiş tutmuyorrrrrrrrr
aynen kanka düşük beklentiler için güzel bi çözüm
Bence sağlıklı gidicek m20 o paralara olmaz.He gider ama ne kadar sağlıklı olur.Sanayiden çıkmayanlarda var.Hergün araç turbolamıyorsun.Yapmışken kaliteli kalıcı düzgün birşeyler yap.Eğer araç sende kalıcıysa,senin için önemliyse ve satmayı düşünmüyorsan biraz daha biriktir,düzgün parçalarla adam gibi gir turbo işine.Öyle dandik parçalarla baştan savma yapılan turbo araçtan pek bir şey olmaz.Turbo yapıcaksan belli bir maaliyeti gözden çıkaracaksın.
Şimdiden kolay gelsin
Revshift | STORE - Turbo Adapter - BMW E30 1983-1991 - (Powered by CubeCart) bu tarz bir malzeme saglam ve uygun fıyatlı olur
mustaa kanka arkadaşın 6000 lirası varmış yapsana bi reçete :D
ya daha bunun şanzumanı var akisleri var amortisörü yayı var baskısı balatası frenleri var var oğlu varrrrr
abiler bide şu olay var
bi anda niye para bulup giriyosunuzki ?
her alınan parça direk takılmak zorundamı atın biyere dursun 2 ayda cıkartıp 3 ay yatırmaktansa 1 senede cıkartır kafama gore gazlarım :)
eşşekden dusmus bulman lazım yani bertan :)
kanka 6000 e olur ama eksıklı olur eksik riski dogurur bertanın arabaya ciddi eziyet edıoruz bır sıkıntı yok fakat malzeme kalıtesi var biz bu işi yapan ustalar olarak arabada iyi malzeme kullanmayı tavsiye ederiz çünkü sıkıntının dönüşü direk bize oluyor
aga arabanın baskı balataya 3 gun once 420 lira sırf malzemecı parası verdım sıfır sachs set aldım.sanzuman 10 numara calısıyor ama 4 ileri.aracı aldıgımda momo süspansiyon la geldi onada gerek yok.frenlerde 75 liralık balata istiyor onlarıda kaportacıdan sorna yaptırıcam.
son mesajım demiştim yine yazdım ama uğraşamayacam akşam akşam furkan senide üzecem :D saçma saçma konuşmayın olum yok parça parça alacakmışsında falan filan boş işler
girin işin içine bi kulağınızın arkası kalsın ;) onuda bana getirin :)
ayrıca elimde aracdan cıkan debriyaj balatasıda duruyor onada 150 lira verip bronz cakdırtacakdım ama sıfır balata gelince vazgecdim yenı aldıgım balata bıtınce ona bronz cakılacak.bugunde volant dişlisini hallettim var oglu varlar bitti gibi bişe
burda guzel bi mekan kesfettim.borusandan mal getirtmiş batmıslar.elde kalanları yok parasına veriyor balatalar 75 lira.(4 teker)
ben araba yürüsün diye farını,panjurunu,kaputunu bile sökerim görüntü önemli degil
kanka shmidt getiriyorum akıllara durgunluk verecem :)
Abi jantı geçtim, bu meretin coiloverları çok pahalı yahu. Bu resimdeki gibi basmak gerçekten zor yani. Ayrıca bulunmuyor da pek kolay. . . Sterlinden falan bahsediyolar, aklım gidiyo :)))