aracı 1,8 yapmaya çalış ( örneklerı cok pıyasada)
gt28 de ıdeal bı turbo bence aracın için.
Printable View
aracı 1,8 yapmaya çalış ( örneklerı cok pıyasada)
gt28 de ıdeal bı turbo bence aracın için.
1 de 80 yapmak istiyorsan 306gti'ın 1inci vites dişlisini vede uzun ayna mahruti takarsan sorunsuzca yapabilirsin.
1.8 :beuj: walla turbo olupda orjinal gömleklerle 1.8 daha görmedim hatta atmosferik bile yoktur die tahmin ediyorum 80mm piston kullanınca orjinal kollarla hacim 1.7 civarına yaklaşıyo ama 1.8 de bi hata olması lazım
kanka şanzımanın içide dışıda komple farklı iki tip şanzıman çıkar birisi ma serisi bizim orj. dandik şanzımanlar diğeri be serisi mesela 306 gti da yanlış bilmiyosam be3 serisi şanzıman war ama bunların vites dişlileri be4 e oluyo be4 ler 206 rc gti çoğu dizel araçlar picasso vs. gibi araçlardan çıkıyo
işte tam olarak bu şekilde istiyorum :)
8000d/d için geçerli
1=70
2=135
3=210
4=300 :D
5=370 380 :D :D :D :D
Saxo UF Turbo - YouTube
kanka teşekkür ederim şanz en sonlara doğru artık.dolar bi normale gelsede alsak turbomuzu pistonumuzu kolumuzu ya :D ulan bişi yapalım dedik dolar fırladı :D
Ezbere bilgileri bir kenara bırakırsanız .63 egsoz A/R li GT28RS aradığınız özellikleri karşılayacaktır. 3000dd civarı gelir 8000dd e kadar çıkar. Gerçi rulmanlı turbo hastalığından da kurtulmak isterseniz 60 trim li bir T3 yeter de artar
düzeltme: sadece .64 opsiyonu olduğundan EFR6258 de sizi memnun edecektir
MOtor işi noldu be :D
teşekkür ederim ama rulmanlıdan başka turbo düşünmüyorum.
ezbere bilgiden kastınızı anlayamadım kusura bakmayın?
kanka yok namuzsuz aletlerin düzgünü yok ya :D şubata doğru nakit 1000rr bakcam artık.bunuda halledeyim senin 600f special edition ı delcem :D
Sevgili brkkksln
Gt28 dendiği zaman opsiyonlarına göre 11 farklı varyasyon karşımıza çıkıyor. Zaten doğrusu da GT2860RS olarak anılmasının yanında net salyangoz bilgileri. Bunlardan bazılarıyla hiç verim alamayacağınız gibi bazısıyla tam performans alabilirsiniz. Rastgele herhangi bir modeli satın almanız farkında olmadan sizi 400m amacınızdan uzaklaştırabilir
açıklama için teşekkür ederim.
gt2876 .86AR tercihim şu anda.bir aksilik olmazsa dolar biraz gerileyince siparişimizi vreceğiz.yahut sıfır tr de satış varsa buradan alacağım.
400m yahut 1000m gibi bir amacımın olmadığınıda belirtmiştim başta.ben sadece 100-200 hızlanma ve topspeed istiyorum. top speed olarakta 270+ şu anki plan.
kapağımızı işleyip egzantrikledikten sonrada rahat rahat 4000-4500 devirlerde 25psi lara gelebiliriz diye düşünüyorum.