sıkıntı çıkmaz o güçleri rahatlıkla kaldırır orjinal kollar, ha ı beam veya h beam olsun daha hafif güç kaybı olmaz daha rahat devirlenir araba
Printable View
yay şapka duble zaten pıper ben itecekleri de mechanıc olarak alacam ber ama markada karar kılamadım pıper yada kent cams var muhtemelen kent cams olacak onua ulaşması daha basit inşllah hayırlısı ile bitirir yürütürsun
atmosferikde pek fazla önemi yok ağırlık dışında kolların, en önemli 4 kolunda ağırlığının eşit olması,
hafiflik açısından net bir bilgi bilmiyorum, üreticilere mail atılıp sorulabilir
en iyisi ne denirse pueter de kol yaptırtılır daha iyileride var ama ne gerek var
iyi bayramlar
marka konusunda öneride bulunacak yok anlaşılan.
ben crs marka forged kol kullanıyorum, h -beam, bunlar turbo uygulamalar için kullanılırmış, ama benim bildiğim başka da seçeneğimiz yok. bir pistonda 25 gr hafif orjinaline göre. (500 gr da 25 gr.) bence gerekyok.
500 ü yuvarlak yazdım :)
arkadaşlar hala tam karar vermiş değilim ama p.e.c alacağım gibi kol olarak.
başka önerisi olan varsa marka olarak seve seve dinlerim.
umarım aracın ıyı yurur bende yapmaya başladım bakalım hyırlısı :)
teşekkür ederim dostum. ufak ufak toparlıyorum işte.yürürmü yürümezmi verdiğimizin karşılığını alabilirmiyiz 0-400 de 13sn görebilirmiyiz deneyeceğiz :)
turbo planlarlen hiç 0-400 diye bir isteğim yoktu.topspeed ve 100-200 istiyodum.
sanada kolay gelsin kardeşim.
sağol bakalım bişeyler yapmaya çalışıyoruz kendi butcemizle ınşallah görürsün karşıdan yapması kolay gözüküyorda işin içine girince gerçekten emek istiyor ki usta yaptığı halde kimi arkadaşlar onuda kendi yapıyor allah yardımcıları olsun :D 07LB726 vems beyini nekadara aldın bırde hangi versyonu yardımcı olursan sevinirim
en guzelı eagle kol kardesım ama yay sapka hafıf volan vs unutma tabı kı 10 numara bı yazılım sart