eyvallah eline koluna sağlık.
teşekkür butonu :D
Printable View
eyvallah eline koluna sağlık.
teşekkür butonu :D
üst devirlerini canlandırmak istiyorsan 4-1
ama alt devirlerini güçlendirmek istersen 4.2.1:
hep bu tartışmalar oluyor. 4-1 Üst devirleri güclendirir ve Hp artışını tork artışına göre arttırır. 4-2-1 ise alt devirleri güclendirir hp ye oranla tork daha fazla artar. Vti ler 16 v çift egzantrik olduğundan çift egzantrik araçlar üst devirde daha iyi ivmelenir. 1.6 ies 1.4 is de soch yani tek egzantrik olduklarından bu araçlarda şehir içi kullanıma yönelik yapıldığından alt devirleri daha iyidir. Buna göre; Vti zaten üst devirde gidişata yönelik bir araç olduğundan 4-1 ile üst devirleri daha da ivmelenir. İes lerde alt devirleri iy olduğundan 4-2-1 headers ile alt ve orta devirleri yükselir. herkez bu tartışmayı yapıyor ama önemli bir olay var. Bütün araçların orjinal stok headers i 4-1 dir. bilmiyorum kimse söktürürken dikkat ettimi. Fabrikaların bu standart günlük kullanım amaclı arabalara bile 4-1 headers koymalarının nedenini merak etmişimdir hep.
benım bıldıgımde 4-2-1 altları 4-1 ustlerı guclendırır ama ornekler oyle demıyor bu konuda,sımdı ustlerı guclendırmek ıcın aracına 4-1 takan vtec cı arkadaslar altları guclendırıp yanlısmı yapıyorlar
olmazsa 4-4-2 yapın çif forvet daha iyi olur.
eee neye karar verildi şimdi
crx için
4-2-1 mi 4-1 mi ?
bende takipteyim
kullananlar arasında anket yapıcaz abı herhalde,duruma bakarsan suan kımse net bırsey dıyemıyor,valla bende bıldıgımde emın degılım artık:D
agaaa benim son kararım 4-1
rollerde başrol oynamam lazım laa :D
Takipteyim ilerde kullanacağım, Allah izin verirse :D
yokmu kullanıp yorum yapacak kımse?
4-1 mı 4-2-1?? hangısı tam olarak ne ıse yarıyor..
herkes oyle demıyor ama,bende senın anlattıgın gıbı bılıyordum ama aksını ıdda edenler var,o yuzden benım gıbı cogu kısının kafası karısıyor,bununla ılgılı elınde dyno veya test verısı gıbı bırsey olan varsa paylasırsa sevınırım,araca 4-1 alıcaktık suan beklemeye gectık..