conta piston koyacaksın bence kesinlikle oem :) aracı günlükte kullanıyorsan bence piston olarak 11.5 lara ve egzantrik olarak ph3 lere bakmalısın.
Printable View
conta piston koyacaksın bence kesinlikle oem :) aracı günlükte kullanıyorsan bence piston olarak 11.5 lara ve egzantrik olarak ph3 lere bakmalısın.
var ya hatta ersin budak ın elinde bir takım olması gerek, bi arkadaş için getirmişti elinde patladı :D
orjinal 307 subap istiyosan elimde ORJİNAL kutusunda duruyor kendim için almıştım sadece emme tarafı ama 150 tl. onun dışında subap takımını güneş al sıkıntı yok egsozu güneş alıcaktım bende.
herkes güneş kullanıyor, kullanmıyorum diyen :D
alperrrr :D:D:D
+ 307 kapak istiyosan oda elimde var boş 2 gün önce kontrolunu yaptırdım sıkıntısız dolabımda yatıyor..
güneş marka sibop takabilirsin hatta (gaytlarda) hiç bir sıkıntı olmaz...yatak yorgan harici bir parça almaya kalkma sakın servisten...ayrıca siboplarıda büyütmeye uğraşma 1mm den bi ik olmaz :icon_tup:
gökicim forever güneş :D:D:D
orjinal yatakları acl den daha sağlamdır varsa aksini iddaa eden tartışalım açığım...
aynen kanka güneş forever.kendi aracımda yok şu anda ama bugune kadar 4-5 araca taktırdım hiç bi sıkıntı yaşanmadı adamlar yapmış saygı duyucaksın
ana yatak kol yatak servisden al, oem candır. zaten fiyatlarıda makul 200 tl mi halen fiyatları ?
ben yatak saran 70binde yağ yakan 106 görmedim :hehe:
ben geçen sene oem takım conta ve oem egzost sübapları aldım, piper camsden yay şapka hidrolik itici triger kayışı aldım taktım,
sorulmadan cevaplıyım, egzantrik almadım :D
90 bindeydi araba %1 ovalleşme %2 eskime çıktı kapakda ve blok yüzeyinde yamukluk kapakda çatlak yoktu, sübap lastikleri dahil herşey sapasağlamdı, yataklarda hiç çizik veya iz yoktu
sadece ayar yaparken kırmıyım diye fazla zengin gezdiğim için egzost sübaplarını hafif yakmıştım tornalatmak yerine 0 aldım
şimdi 93 binde :)
Ben yatak olarak acl kullanıyorum, şu ana kadar sıkıntı yok, 250$ civarında bir paraya almıştım.
bende bugune kadar hep oem kullandım 106 da pek fazla yatak sorunu çıkmıyor. oem yada daha sağlam olsun dersen acl daha mantıklı olabiliyor.
bende oem kullaniyorum hic sknti yasamadim daha bencede oem tercih et
teşekkür ederim arkadaşlar.oem yatak kullancam.
bunlarda hondalardaki gibi renk menk durumu yok değil mi?
stock motor rektefiyesinde sorun çıkarmama durumları olabilir ama benim yapacağım setup ta 40000km 50000km götürürmü acaba o aklımı kurcalıyor?
renk falan yok direk alıp takıcaksın...40000-50000 gidermi o biraz sana biraz ustaya birazda rektefiyeciye bağlı...sonuçta std bi motorr yapmıyosun 10000 gitsin sıkı gitsin bnm için yeter :icon_tup:
rodaj konusunda pek tereddütüm yok.daha öncede rodaj attım.ha yarı sentetik yağ ile atmıştım.bu sefer mineral yağ ile başlamayı planlıyorum rodaj işine. rektefiyeci ve usta konusunda sıkıntı çıkacağını sanmam ama kısmet tabi.
sıkı gitsin bende istiyorum tabiki.kim istemez :)
sıkı gider top speedleri seni tatmin etmeyebilir şanzıman oranlarınıda bilmiyorum ama ivmelenmesi oldukça iyi olur km olayına gelınce rodajdan sonra senın kullanımın belırler ne kadar gıdecegını ama dedıgın km'relerı gorursun umuyorum arabanın degerını kıymetını bılıyosan soguk motora yuklenmeyıp haddınden fazla devır cevırttırmıyorsan bakımlarını yapıyorsan sıkıntı cıkarcagını dusunmuyorum ben en azından benımkı cıkarmıyor saydıklarıma dıkkat edıyorum
ayda gazlasam gazlasam 2 sefer anca gazlarım.
yazın bile aracı ilk çalıştırmamda minimum 2dk beklerim ki kışın neredeyse 5dk.
rodaj konusunda çok özenliyimdir.
valla bakalım açıp kapattıktan sonra ne kadar gidecek neler olacak ne kadar yürüyecek.kısmet hepsi.
şanzıman olarak 2 adet şanzıman yapmayı düşünüyorum.birini uzatıcam diğerini 1361 yapıcam.
kısa alacaksan şimdiden aramaya başla berk.bizim arkadaş hala bulamadı kısa:)
alacam berk hele şu bir yılbaşı gelsinde.o audiyi geçmem lazım:))
berk iyi bir beyin,birde piston alırsam bende girecem bu işe en kısa sürede.egzantriği sonra alsamda olur.temeli sağlam yapakta:)
egzantrik koyacaksan yay şapkada koyacaksın.o yüzden önceden kapağı açmışken onu halletmek lazım. yay şapka piston yataklar conta işini halledip hatta headers ve wideband da dahil buna, motoru toplayıp rodaj atacaksın. sonrasında beyin ve egzantrik koyarsın.
şahsen bu şekilde yapcam ben. 12.2 lerle nasıl rodaj atarım kendi beyniyle bilmiyorum ama deneyip görcez :)