iskender ustada spor cat varmıdır bilen varmı 200 cell
Printable View
iskender ustada spor cat varmıdır bilen varmı 200 cell
benm e93 320ci aracim vardi gecen kis gittim tanistim cayini ictim sohbet ettik biraz.. sonra araca yapilacaklar hakkinda konustuk 3.35 difuzoru ve egsoz uclari vardi aldigimda uzerinde ama iscilik cok kotu idi ustundeki uclari duzeltip headers ucundan arkaya kadar boru cekip araya 2 tane susturucu koyup qtp yapilacakti uzaktan kumandali.. son susturucu oem kalacakti istenildiginde sesi kesmek icin.. bunlar icin sadece 850 tl fiyat vermisti cok sasirmistim.. abi herkes senden ocu gbi bahsediyor fiyat konusunda demistim gulmustu :) .. hatta ben headers'da yapalim dye yalvardim resmen bana aynen su cevabi verdi.. abicim yapmaya yaparim ama sana gereksiz masraf olarak geri doner dedigim sistemi yapalim eger ses yetersiz gelirse hosuna giderse headers yapalim bosuna masraf etme ben bu arabadan headers olmadan senin istedigin sesi veririm demisti.. zaten paraci bi insan olsa bu kelimeleri yapmaz.. biz oraya 2500 tl'yi goze alip gittik adam bizim isimizi 850 tl'ye cozecegini soyledi sasirdik.. yani isin kisacasi iskender usta OCU degil :) .. esnafin kralidir..
arkadaşlar banada biriniz iskender ustanın telini pm atabilirmi
Arkadaşlar İstanbulda olupta, Maslağa uğrayıp bir çayını içmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.
Zira adamlar bütün gün Kanalda egsozla uğraşıyor telefon açmak zor oluyor.. Yüz yüze görüşüp konuşup tartışırsanız ne yapacagınıza dair, daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim ;)
bende kat iptali yaptırmıştım işciliğide esnaflığıda tartışılmaz adam bu işin uzmanı ve aldığı para emin olun diğer egzozculardan fazla değil
p.tesi gunu e92 m3'umuzun ustundeki eisenmann marka egsozu sokececgiz iskender usta el emegi goz nuru egsoz yapacak.. tum asamalari fotograflar buraya koyarim merak edenler icinde cvp nitekliginde olur..
Eisenmann da ne sikinti oldu acaba ?
onun için eksozdan insan yapar diolar:D
arkadaşlar iskender ustanın telini pm olarak atabilirmisiniz
Arayipta bulunmaycak nadir insanlardandir canim İskender abim. Referanslar ortada gerisi faso fiso..
geçen yaz gitmiştik =) 1.6 120hb lik araça komple egzoz sistemi için,bizi çok babacan bir abican kıvamında geri göndermişti =) ne gerek var diyerek iddaa yamı girdiniz biriyle falan diye =) çok efendi bir insan çayımızı içip paşa paşa geri dönmüştük, müşteriye faydayı düşünen ve bana aşırı felsefik gelerek kendisine hayran bıraktı =)
Bence seri üretime başlamalı.
Kendisini tanımam sadece ismini duydum, ama bu esnaflığın, insanlığın örneği bir davranış olmuş helal olsun. Demekki usta olduğu kadar insan bir şahıs kendisi.
Fiyat konusu görecelidir, ama kıyas yaparken şu şekilde düşünmek lazım. Araca markalı bir headers, catback, son susturucu ne yapacaksan alış fiyatını hesaplar, sonra iskender ustanın tüm bu malzemeleri kendi elinde yaptığını düşünür fiyatı hesaplarsın, o zaman zaten kararını verirsin.
Benim tek merak ettiğim husus şu, ekzoz sistemleri uzun yıllardan bu yana geliştirilen sistemler, sesi ve performansı hakkında çok büyük firmalar büyük çalışmalar yapıp ürün ortaya çıkartıyorlar. Peki iskender usta bu firmalardan daha kaliteli veya daha performanslı ekzozları nasıl yapabiliyor? kaynak ustalığını bir yana bırakıp bu işin mühendislik tarafındaki başarısını gerçekten merak ettim doğrusu.
Nokta atışı
İskender usta harika birisi muhabbeti isciligi karakteri daha yeni downpipe yaptirdim resimlerini paylasiyorum.
Hayirlisiyla vaktim oldugunda gidip ara borulari da hallettirecegim..
http://e1203.hizliresim.com/v/m/3pb09.jpg
http://e1203.hizliresim.com/v/m/3pb2x.jpg
bende yaklasık 1.5 ay once falan gıttım arkadasların soyledıklerıne kesınlkle katılıorum ıscılıgı cook guzel muhabbetı cok guzel sorularını cvplıo ılgılenıo. allah bol kazaclar versın hakedıo ıskender usta