gökhan abiye birini yönlendirdim bende :) Arkadasa da Kerem'in arkadasıyım de dedim son susturucu ve orta duz boruya 1300 TL demiş.. Dedim heralde benim adımı verdim diye yüksek verdi :D hahahaa
selamlar sana Gariban Reis :)
Printable View
yani 1300 TL downpipe yok, taktırman ıvır zıvır 1400 de. giderim anlaşırım 1000TL Iskender'e veririm. İstediğim sesi de kendisi ayarlar, markaya baglı kalmam :)
Aren konu kurumsallik falan degil ben İskender'in işçiliğine işine laf etmem emeğe saygı diyorum esnaflik demisssinde bende esnafım kapalı çarşıda neyin ne olduğunu lv veya gucciyle dandik bi tişörtü es tutacak biri değilim ben kimsenin maliyetini işçiliğini karını hesaplamam istemistir almıştır hakkıdır isime gelir yaptırırım isime gelir yaptırmam
Mesela bende headers aldim sıfır sanayi ısı hatta bu siteden aldim izmirden 500 headers 200 tl son susturucu el yapımı krom hazır degil sadece düz borum kaldı alacağım eywallah. Belki İskender gibi olmaz ama sen İskender ben İskender o İskender yaptirisa aradaki fark nerde cikicak ortaya sen beni geçince İskender farkı diyebilcem :) :) keske bende yaptırsam ucuz olsa ama bana fiyati yüksek tekrar söylüyorum işçiliğine lafım yok kendi headersimda da eksozumdan da memnunum
izmirden gökhan abiyle iletişimede geçebilirsiniz, tek parça potsuz ve inanılmaz hafif ara borular.
fiyatlar çok güzel. siteye sponsor zaten
haha neden söktüğünü söylede bari yanlış anlaşılmasın :) veya yeni yaptırdığının boru çapını flan:)
olay tamamen arabaya bağlı arkadaşlar,
bende 206 varken borularımı gittim imalatından aldım. dirsekler borular vs. orta susturucu kullanmadım. son susturucum devil'di.
edirne'de imkanlar kısıtlı ancak ustaya gittim durumu anlattım. daha önce hiç yapmadım ancak deneriz dedi beni kırmadı. ve gayette güzel bir işçilikle düz borumuzu çektik.
bana maliyeti 130tl borular (krom), 60tl işçilik.
ama şu da var 206nın altı çok kolay. zaten öncesinde katı iptal ettirmiştim. onun için ek para ödemedim. sadece alttan düz boru yaptık. 1 tane pot bulamazdınız.
ancak şöle birşey olsa. bir typer'ım olsa yada cooper's im kesinlikle edirne'de elletmem. çünkü aracın altı karışık ve yapılması zor. o zaman kesinlikle bu işi daha önceden yapmış referans birisini ararım. buda kesinlikle iskender usta yada custom garage(doğru yazdım sanırım :)) olur.
Konuyu baştan sona kadar okumadım ama iskender ustadan bahsediliyor. Benim bulunduğum yerde(kktc) iskender ustanın işleri dilden dile dolanır. Hatta keşke gidip iskender ustayla iş yapabilsem diyenler bile var.Sağlam ve mühim bir işciliği var duyduğum kadarıyla.
iskender ustanın işçiliği iyidir ayrıca en paçoz işçilikle iskender ustanın işçiliğindeki TL farkı peformansa o ölçüde yansımıyor. aradaki farka başka işlemler yapılır mevcut bütçeye göre daha fazla güç kazanılır.
fiyatı piyasaya göre pahalı olabilir ama yaptığı işe göre ucuz bile bence.. yaptırırken pazarlık yapmaya bile utandım açıkçası o kadar el emeği ve ustalık gerektiren bir zanaat yaptığı sanat hatta..
insanlığı ve esnaflığı da bir o kadar mükemmeldir adamın hasıdır :)
ankara nevzat abi nasıl iskendere göre kıyas yapabilecek varmıdır bende gecen yaptırdım resimlerden anlasılcaksa eklerim,iskender varsa karsılastırabiliriz
yaa ben bişey sormak istiyorum..konu açıp ortalığı kirletmek istemiyorum,hazır konumuz egsoz iken..benim aracımda şuan sadece son susturucular mevcut..kat ıptali ve headers var..ben son susturucularıda cıkartmak istiyorum..dümdüz olsun niyetindeyim..bu, aracın performansında bir düşüş yaşatırmı? eksileri artıları nelerdir?
x5 e mi yapcan kanka onu :D
şaka bi yana şuan bile sesi çok iyi. performansı bilmem ama ortalığı gereğinden fazla yıkar. her gazladığında bi kaç kişi korkudan kaldırımdan filan yürürken düşer.