verilcek ayar:D
Printable View
verilcek ayar:D
OmerRS'in söylediklerine katılıyorum ayrıca bir fikir daha.. Aracına hiç ugrasmadan MS Ecu ile 2lt black top sport trend motoru atabilirsin. Biraz uğraştırır tabi ki fakat en azından o kasada kullanılan bir motor olduğu için bir çok swap projesinden daha az emek sarfedersin.
2 litre black top motor için yardımcı olabilirim 0 sandık motor istiyorsan eğer stoklarda mevcut.
Ayrıca daha önce ki msjlarda brembo fren konusu geçmiş eğer frenlerle ilgili bisey istiyorsan o konuda da yardımcı olabilirim.
Ön Disk Fren Aynası Takım (Spor) Focus 98- Brembo Max
aracım henüz 87000km de ve ilk sahibiyiz yani motor nerdeyse %95 iyi durumda kıyamam:D sandık motor olayına.ufak artılar sağlıcak şeylere bakıyorum şuan için
sen uyu bi önceki sayfaya baksana bebem:D
Keşke bı araçla öncesı sonrası yapsaydınız.
Msnden yazdim yorumlarimi :P
halka acık ... bence guzel oldu kullanandanda fark oluyodurr :D
dayno isterik yoksa kabul etmeyik :D orjinal borular kısmetse kaç yıl sonra değişecek, öyle gara hortum bırakmayacaksınız inşallah :d
hasan ustanın işine karışmak haddimize düşmez :) sen adanaya gel dyno kolay :D
Murat İleri marş diyip arkandan konuşuyo abi,güvenme sen ona :D:D
konusur bu utanmaz:Dama filitre hos oldu masallah
borular hazır haydar abi :D
Maşallah filitre de güzelmiş, cold air intake de yapılırsa çok keyifli olacak gibi :)
akıl küpü benim kardeşim dulmasın dellenir:D
eskildeyim kardeşim bi geldiğimizde illa denk geliriz çatara patara giderken:D
yazilim işinde idol benim cok bana soracaksiniz en cok ben yapacammmm en cok bennnnnnnnnnn :D :D ahahaha
almanyadan yazilim alip epromla yada obdden beyne yüklüyoruz abi ama genelde dizel araçlara yapiyoz biz :D
lan arkadaş nevardı bizimkine yapsanda sağlam bi çökseydim sana,sayende bursayı gezseydik:D
olabilir zaten sonumuz burdan sonra bursa yada antalya bebem:Dben büyük denizlerin kaptanıyım:D
ihanet kokuları alıyorum haydari :D
Filtre hayırlı olsun (: Devamı da istediğiniz gibi gelir umarım :)
bakalım bi iki seçenek var kafamızda yapmak istediğimiz.inşallah daha estetik bir görüntü ve daha rahat nefes alaca bir işlem yapacağız zamanla;)
Aracına;
Yazılım
Headers
Custom Filtre Kiti
Manifolddan Son Susturucuya Kadar 51'lik Boru
Otto Son Susturucu
Bunları Uyguladıktan sonra aracın eskisine göre zevkli hale gelir buda sana gayet yeterli olur. yazılımıda bu uygulamaları yaptıktan sonra yaptırırsan daha net güç alırsın yeterli olur.