egzosun kumandasına basar ancak :D filtre ile bismillah diyerek +15 hp alınca gizli silah niyetine kimseye belli etmeyecektir :D
Printable View
egzosun kumandasına basar ancak :D filtre ile bismillah diyerek +15 hp alınca gizli silah niyetine kimseye belli etmeyecektir :D
çatara patara oldu ya maşallah.kardeşimin ellerine sağlık:icon_tup:
eyvallah kardeşim:icon_tup:
tam öptürmedim malı taktık kaçtık:D:D
tepkisi +on oldu maşallah ama aşşağı alınca eminim daha iyi olacak:icon_tup:
en kısa zamanda ayarı vermeli;)
verilcek ayar:D
OmerRS'in söylediklerine katılıyorum ayrıca bir fikir daha.. Aracına hiç ugrasmadan MS Ecu ile 2lt black top sport trend motoru atabilirsin. Biraz uğraştırır tabi ki fakat en azından o kasada kullanılan bir motor olduğu için bir çok swap projesinden daha az emek sarfedersin.
2 litre black top motor için yardımcı olabilirim 0 sandık motor istiyorsan eğer stoklarda mevcut.
Ayrıca daha önce ki msjlarda brembo fren konusu geçmiş eğer frenlerle ilgili bisey istiyorsan o konuda da yardımcı olabilirim.
Ön Disk Fren Aynası Takım (Spor) Focus 98- Brembo Max
aracım henüz 87000km de ve ilk sahibiyiz yani motor nerdeyse %95 iyi durumda kıyamam:D sandık motor olayına.ufak artılar sağlıcak şeylere bakıyorum şuan için
sen uyu bi önceki sayfaya baksana bebem:D
Keşke bı araçla öncesı sonrası yapsaydınız.
Msnden yazdim yorumlarimi :P
halka acık ... bence guzel oldu kullanandanda fark oluyodurr :D
dayno isterik yoksa kabul etmeyik :D orjinal borular kısmetse kaç yıl sonra değişecek, öyle gara hortum bırakmayacaksınız inşallah :d
hasan ustanın işine karışmak haddimize düşmez :) sen adanaya gel dyno kolay :D
Murat İleri marş diyip arkandan konuşuyo abi,güvenme sen ona :D:D